Aquest cap de setmana no tenia massa temps de fer a la cuina i remenant receptes, aquesta en concret es de la xocolata Nestlé Postres, vaig trobar la d’aquest plum cake, fàcil de fer i amb ingredients que no poden faltar al rebost, xocolata, farina, sucre... Va quedar molt bo, esponjós i humit, trobant de tant en tant un trosset de nou més consistent. Acompanyant un cafè amb llet per esmorzar, un trosset amb el cafè desprès de dinar, o en qualsevol moment... ha estat un plaer!
PLUM CAKE DE XOCOLATA AMB NOUS
Ingredients:
150 g de xocolata Postres Nestlé (6 barretes)
100 g de mantega
100 g de sucre llustre
100 g de nous
75 g de farina
4 ous
Preparació
En un bol posem els rovells i el sucre i batem bé fins que tinguem una crema blanquinosa, han de doblar el seu volum.
En un altre bol posem la xocolata tallada a trossos petits i la mantega i fonem al bany maria o al microones. Ho incorporem a la crema de rovells.
Barregem les nous trencades (trossos grans) amb la farina (d'aquesta manera, enfarinades, no baixaran cap al fons del cake) i ho anem incorporant a la barreja de rovells i xocolata.
Muntem les clares d’ou, amb un pessic de sal, ben fortes, i, a poc a poc, les anem integrant amb la barreja anterior, amb una espàtula i amb moviments suaus, perquè no perdin volum.
Aboquem la barreja en un motlle rectangular, que haurem engreixat, i coem a 180º, durant uns 35-40 minuts (per saber si el tenim cuit el punxem amb una agulla o palillo, si surt net serà senyal que és cuit) .
Deixem refredar i desemmotllem.
M'encanten els plumcakes, són ideals per fer un bon esmorzar. Aquest no porta gens de llevat, oi?
ResponEliminaGemma, si que en són de bons! aquest no porta gens de llevat, i va pujar molt, em sembla que dels que he fet, el que més.
ResponEliminapetó
Qué bó!!!!!
ResponEliminaI tant que ens queden més macos que aquells!!!
Petonets
Es veu preciós a la foto, i ben pujat del centre, com a mi m'agrada!
ResponEliminaUYYYY! que tentación! me dan unas ganas de cogerlo enterito y no parar jajaj es que no puede ser!
ResponEliminaBesitos
Teresa, és com una barreja de plumcake i brownie, no? Ho dic per la barreja de forma i ingredients. ;) Boníssim! Aquest és dels meus. :D
ResponEliminaPetons!
PD: Me n'alegro que us hagi agradat tant el pastís! :)
Un tall d'aquests cake de nous i xocolata amb un café amb llet = a un esmorçar de "luju" !!
ResponEliminaUna abraçada
Jo me'l guardo per a mitja tarda, amb una bona tassa de "tea"!!!. M'encanten els plum-cakes!
ResponEliminaMuy buena pinta, para hincarle el diente ya!!
ResponEliminaHola Teresa! Avui he fet la teva recepta del plum cake de xocolata i ha quedat boníssim! Gràcies per compartir-la!
ResponElimina