ÍNDEX DE RECEPTES

9 de juliol del 2010

GELAT DE IOGURT GREC


Amb aquest deliciós gelat de iogurt grec us desitgem que passeu un molt bon estiu!!

La recepta està treta de la revista Descobrir Cuina, concretament el núm. 39.

GELAT DE IOGURT GREC

Ingredients

200 g de iogurt grec
200 g de nata muntada (sense sucre)
75 g de llet en pols
2 cullerades de mel

Barregem tots els ingredients menys la nata, fins a aconseguir una crema llisa i untuosa. Afegim la nata amb molta cura, amb moviments de baix a dalt, quan ja tenim la barreja homogènia, la fiquem al congelador durant 3 hores, la primera hora, l'anirem remenant perquè no cristalitzi.

Aprofitant la geladora que em vaig comprar, quan vaig tenir la barreja feta, la vaig posar a la màquina i amb 35-40 minuts, mentre vam anar sopant, es va fer un gelat cremós i no cal dir-vos que molt bo!!!

Bon profit i fins la tornada!!!

11 comentaris:

  1. Que buena pinta!!! Que pases buenas vacaciones

    ResponElimina
  2. Un gran gelat per a aquest estiu! Bones vacances!

    ResponElimina
  3. Amb una mica de mel al damunt... Quina passada!

    ResponElimina
  4. Com que ja tinc la geladora el provaré, que tinguis molt bones vacances i fins la tornada.
    Molts petons

    ResponElimina
  5. Boníssim aquest gelat nyam...

    Petonets

    ResponElimina
  6. Uooooooooo, ho he vist ara per la nit del dissabte i ja no sóc a temps d'anar a comprar iogurt grec!!!

    Serè políticament correcte i dirè 'càspita' en comptes de merrrrrrdaaaaaa!!

    :P

    Quines ganes d'aquest gelat!!

    ResponElimina
  7. Ha de ser molt bo aquest gelat!l'apunto!, a reveure.

    ResponElimina
  8. De geladora no en tinc, però penso 1que dins i tot tipus crema ha de ser molt bo!

    ResponElimina
  9. Cada vegada em fa més ràbia no haver arribat a temps a comprar la gelatera, je,je... Ha de ser molt bo aquest gelat.

    Que passis molt bones vacances , ens veurem a la tornada

    Una abraçada

    ResponElimina
  10. M'encanten els gelats!!!!!
    Bones vacances i fins a la tornada!

    ResponElimina
  11. Aprofitant aquesta calor avui he provat aquest gelat, boníssim, el repetiré!

    ResponElimina