Aquest ous els acostumo a fer per l’aperitiu. A casa els agraden molt !
Aquesta serà, doncs, la meva aportació a l’ HEMC 46 d’aquest mes, dedicat a les delícies per a festes, proposta que ens ve del bloc “Tentaciones para todos”.
La quantitat d’ous i d’ingredients dependrà de quants serem o volem fer. Jo acostumo a fer un mig ou per persona, però se’n menjarien més...
OUS FARCITS
3 ous durs
Una llauna de tonyina amb oli
Olives farcides
Maionesa
Primer que res posem els ous a bullir amb aigua i sal, des de que comença a bullir contem 10 minuts i ja els tenim al punt.
Els pelem i partim per la meitat. Reservem dos mitjos de rovell. La resta de rovells els barregem amb la tonyina i un cullerada de maionesa, anem omplint les meitats de les clares, que quedin ben plenetes.
Posem una culleradeta de maionesa per sobre, i hi ratllem els rovells que havíem reservat, que quedi ben repartit per sobre dels ous farcits.
Tallem les olives farcides per la meitat i en posem a sobre de cada ou.
Si us agrada el pebrot del piquillo també podeu posar-n’hi una tira per sobre a cada ou.
La meva super-xermaneta és especialista en aquest plat. Ho té totalment apamat i li surten de 'lúju' :P
ResponEliminaI a mi així fresquets m'encanten!!
Ohh Teresa, quina bona cara que fan aquests ous, jo m'els menjaría per sopar.
ResponEliminaUna gran recepta, senzilla i saborosa!
ResponEliminaUna recepta senzilla i que fresqueta a l'estiu ve molt de gust. Per a un aperitiu de festa, ja ho crec!
ResponEliminaEncara no havia mirat l'HEMC d'aquest mes... a veure si penso una ona recepta :)
Boníssims!!! a casa els hi encantan i m'ho demanen tan aviat comença la calor.
ResponEliminaPetonets
Hola!!
ResponEliminaA casa els fan afegint enciam i tomàquet molt trinxats a la barreja de tonyina i ou.
GENIALS per l'estiu.
SALUT!!
Rosa
Jo també els faig així i a les meves filles els agraden molt, i és que són bons i ara que fa calor i no van vé les coses fresquetes, encara més..
ResponEliminaQue bons fresquets de la nevera!!!!
ResponEliminaBon plat de festa .
Petons
Uns entrants força bons, a casa cauen mes de mig per persona, jejeje
ResponEliminaPetons
Uns ous bé rics per a aquesta època de calors.
ResponEliminaPer problems informàtics fa dis que estic desconectada!! gràcies pels vostres comentaris!
ResponEliminapetons! i bon estiu!
Qué buena pinta, además muy fáciles de hacer.
ResponEliminaMuxus
¡Qué ricos parecen! Un buen plato para comer en un entremes de verano, :)
ResponEliminaUn placer haber encontrado tu cocina; me quedo deleitandome con tus recetas.
ResponEliminaSaludos crismas