ÍNDEX DE RECEPTES

1 de juliol del 2010

OUS FARCITS


Aquest ous els acostumo a fer per l’aperitiu. A casa els agraden molt !
Aquesta serà, doncs, la meva aportació a l’ HEMC 46 d’aquest mes, dedicat a les delícies per a festes, proposta que ens ve del bloc “Tentaciones para todos”.
La quantitat d’ous i d’ingredients dependrà de quants serem o volem fer. Jo acostumo a fer un mig ou per persona, però se’n menjarien més...
hemc # 46 - delicias para fiestas


OUS FARCITS

3 ous durs
Una llauna de tonyina amb oli
Olives farcides
Maionesa


Primer que res posem els ous a bullir amb aigua i sal, des de que comença a bullir contem 10 minuts i ja els tenim al punt.
Els pelem i partim per la meitat. Reservem dos mitjos de rovell. La resta de rovells els barregem amb la tonyina i un cullerada de maionesa, anem omplint les meitats de les clares, que quedin ben plenetes.
Posem una culleradeta de maionesa per sobre, i hi ratllem els rovells que havíem reservat, que quedi ben repartit per sobre dels ous farcits.
Tallem les olives farcides per la meitat i en posem a sobre de cada ou.
Si us agrada el pebrot del piquillo també podeu posar-n’hi  una tira per sobre a cada ou.

14 comentaris:

  1. La meva super-xermaneta és especialista en aquest plat. Ho té totalment apamat i li surten de 'lúju' :P

    I a mi així fresquets m'encanten!!

    ResponElimina
  2. Ohh Teresa, quina bona cara que fan aquests ous, jo m'els menjaría per sopar.

    ResponElimina
  3. Una gran recepta, senzilla i saborosa!

    ResponElimina
  4. Una recepta senzilla i que fresqueta a l'estiu ve molt de gust. Per a un aperitiu de festa, ja ho crec!
    Encara no havia mirat l'HEMC d'aquest mes... a veure si penso una ona recepta :)

    ResponElimina
  5. Boníssims!!! a casa els hi encantan i m'ho demanen tan aviat comença la calor.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Hola!!
    A casa els fan afegint enciam i tomàquet molt trinxats a la barreja de tonyina i ou.
    GENIALS per l'estiu.
    SALUT!!
    Rosa

    ResponElimina
  7. Jo també els faig així i a les meves filles els agraden molt, i és que són bons i ara que fa calor i no van vé les coses fresquetes, encara més..

    ResponElimina
  8. Que bons fresquets de la nevera!!!!
    Bon plat de festa .

    Petons

    ResponElimina
  9. Uns entrants força bons, a casa cauen mes de mig per persona, jejeje
    Petons

    ResponElimina
  10. Uns ous bé rics per a aquesta època de calors.

    ResponElimina
  11. Per problems informàtics fa dis que estic desconectada!! gràcies pels vostres comentaris!
    petons! i bon estiu!

    ResponElimina
  12. Qué buena pinta, además muy fáciles de hacer.
    Muxus

    ResponElimina
  13. ¡Qué ricos parecen! Un buen plato para comer en un entremes de verano, :)

    ResponElimina
  14. Un placer haber encontrado tu cocina; me quedo deleitandome con tus recetas.
    Saludos crismas

    ResponElimina