ÍNDEX DE RECEPTES

11 de setembre del 2010

11 DE SETEMBRE 2010, DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

                                      
                                         
                                     Bona Diada a tothom! 

                           

La base és un pastís de formatge, una recepta fàcil i ràpida i d'un resultat excel·lent !!

PASTÍS RÀPID DE FORMATGE

Ingredients
- 300 g de formatge cremós  (tipus Philadelphia)
- 2 iogurts
- 2 ous
- 4 cullerades de sucre
- 2 i 1/2 cullerades de maizena
- Pell de llimona rallada (si us hi agrada)

En un bol posem tots els ingredients i amb el pimer triturem bé. Engreixem i enfarinem un motlle, hi aboquem la barreja i coem a 180º durant 45 minuts.
Deixem refredar i desemmotllem.

14 comentaris:

  1. Bona diada!
    Un pastis per endolcir el dia.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Quin pastís més bufé jeje

    feliç diada de Catalunya!

    ResponElimina
  3. Bon cop de falç, estimada amiga!

    ResponElimina
  4. Es moooooooooooolt atractiu. Estic encuriosit amb que has fet les quatre barres? Ha quedat amb una pinta molt i molt bona!!

    ResponElimina
  5. Bona diada, i jo, com l'Starbase, i les 4 barres com les has fet? Amb melmelada de maduixa? Explica-ho que t'han quedat molt bé, tant que t'ho copiaré, jewjej!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. I tant que passarem una bona Diada, sobre tot si mengem una cosa tan bona com aquesta!!!!
    Les barres son de gelatina de llimona i maduixa? T'han quedat perfectes!

    Bona Diada!

    ResponElimina
  7. Quina preciositat, molt adient per a un dia com avui!

    ResponElimina
  8. Un bon pastís per celebrar la Diada, espero que anés molt bé!

    ResponElimina
  9. Teresa, t'ha quedat preciós!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Gràcies companys!, per problemes de salut d'un familiar he hagut de marxar a Lleida i estaré uns dies sense poder visitar-vos. La diada no va acabar massa bé. Ja ens parlem.
    petó

    ResponElimina
  12. Teresa,
    Ja deus saber que no soc massa de postres, però en un dia com aquest, el pastís de formatge...ummm!! i la seva presentació, són per a treure's el barret o millor la barretina.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Com ja us vaig dir per problemes de salut a la família i he estat uns dies fora, la diada no va acabar gens bé. Amb les presses no us vaig posar com fer les barres, doncs, molt fàcil són uns culís de melmelada de préssec i de maduixa, amb dos fulles de gelatina hidratades.
    Abraçades!

    ResponElimina