ÍNDEX DE RECEPTES

6 d’octubre del 2010

CREMA DE XOCOLATA I AVELLANES

Els que em coneixen una mica saben que la xocolata és la meva perdició! De Nocilla o Nutella no es que en compri massa sovint, i jo no en menjo pas, però em picava la curiositat per veure si realment quedava tant bé com diuen, fent.la amb la Thermomix.. Així que gairebé, la vaig estrenar amb aquesta crema d’avellana. Va quedar espectacular!!! Més que una Nocilla, és una Nutela, que pel meu gust és molt millor, amb més gustet d’avellana, està tant ben aconseguida que diríeu que és l’autèntica Nutela! A banda de si una o l’altra, el que us puc dir és que està boníssima!, que és del què es tracta!.
Aquesta crema també ens pot anar molt bé per a farcir un pa de pessic, uns bunyols, unes pastes de pasta de full...
CREMA DE XOCOLATA I AVELLANES
Ingredients
100 g avellanes torrades
150 g de sucre
100 g xocolata de rebosteria (Nestlé)
200 g de xocolata blanca
200 g de llet
120 g d’oli de girasol
Preparació
Triturar les avellanes i el sucre 20 seg. velocitat 10
Afegim les xocolates a trossos i triturar 25 segons, velocitat 9
A continuació afegim la llet i l’oli, programem 7 minuts, temperatura 50º, velocitat 4
Aboquem en un taper o pots, deixem refredar. Guardem a la nevera
(recepta extreta de clubcocinafacil.com)

19 comentaris:

  1. La veritat es que mai en la meva vida he menjat Nutella ni Nocilla ni coses d'aquestes, però la teva així casolana, té molt bona pinta, ja serà hora de que ho provi :)

    Un petó!

    Anniki http://gastroadikt.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Això si que és un bé de deu.... la mare que em va fotre hi clavaria el dit gros sencer!
    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  3. Hola Teresa.
    ¿viste mi mensaje pidiéndote los datos para el calendario? Pues cuando quieras, envíame un correo y ya sé que lo tienes bien. Y yo tengo el tuyo, con tus datos para el envío. aunqeu tengo que hacerlo antes, y no puedo empezar hasta que me envíes, si quieres, lo que te pedí. Gracias.

    ResponElimina
  4. Hola Teresa.
    ¿viste mi mensaje pidiéndote los datos para el calendario? Pues cuando quieras, envíame un correo y ya sé que lo tienes bien. Y yo tengo el tuyo, con tus datos para el envío. aunqeu tengo que hacerlo antes, y no puedo empezar hasta que me envíes, si quieres, lo que te pedí. Gracias.

    ResponElimina
  5. Ayyyyyyyyyyyy, pedazo de fuente de crema de chocolate y avellanas!!!! Sabes qué?. A mí me gusta más la Nutella que la Nocilla, porque me sabe más a avellana; la encuentro deliciosa. Nunca me ha dado por hacer esto, pero qué peligrosa yo con una tarrina d eesto en la nevera... jejejejejeje
    Un besoteeeeeeeee

    ResponElimina
  6. Quin bon començament amb la teva Thermomix, es veu molt bé.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Oatres ostres ostres ostres ostres!!

    Quina pinta, jo tampoc acostumo a menjar Nocilla però aquesta crema amb una torradeta el diumenge...


    ostres ostres ostres ostres ostres!!

    :)

    ResponElimina
  8. mmm....que bo! M'apunto a esmorzar amb una bona llesca de pa ;)

    Petons

    ResponElimina
  9. Tota una temptació!! .... un premi més que merescut per l'esforç per aconseguir el nou "pinche " de cuina...
    per moltes receptes!!

    ResponElimina
  10. Jo tampoc compro mai nocilla ni nutella, pero aquesta casolana segur que m'agradaria. I com tu dius, ideal per farcir una pila de coses. De vici total!!!!

    ResponElimina
  11. És una pena obrir la nevera i no posar-hi el dit!!! però he començat a fer bondad dietèticament parlant ... i no pot ser. La vaig provar diumenge com dieu que us la menjarieu Stardase i Carme, i està molt bona!
    De moment el que he fet m'ha agradat molt, ara que, en sóc ben novata!!!
    Alfons, espero treure'n profit... perquè sinó...
    Gemma, la xocolata negra, però aquesta crema... està bona perquè si!
    petons!!

    ResponElimina
  12. Aquesta crema es una meravella, per menjar-la amb una llesca de pa, i moltes felicitats per una ajudanta de cuina tan bona.
    Petons

    ResponElimina
  13. Jo també hi fico el dit, amb el teu permís, és clar!

    ResponElimina
  14. Jo també sento una debilitat especial per la xocolata i, tot i que la tinc prohibida per problemes digestius, acostumo a fer excepcions tot sovint... Aquesta crema de xocolata i avellanes té una pinta fabulosa, molt millor que la Nutella!!!

    ResponElimina
  15. Hola! aquesta crema fabulosa!! m'encanta! just tinc publicada una entrada de nutella cake!!! imagina't si la crema la fes jo!!! m'ho apunto! em quedo per la teva cuina! Molts petons!

    ResponElimina
  16. Enhorabuena por la compra ya verás el partido que le sacas a la maquinita jejeje...yo la tengo hace 4 años y no hay día que no la utilice.
    La crema ummmmm...riquísima!!
    Besos

    ResponElimina
  17. Cuan la he fet he tingut que amagarla.

    ResponElimina
  18. Hola, Teresa!!! ja soc aquí! ja tens la thermo!!! m'alegro molt! jo encara no he fet aquesta recepta, no duraria ni un moment a la meva nevera!
    Petonets

    ResponElimina
  19. Jo tampoc em compro mai, per allò que si no la tens no en pots menjar.

    T'ha quedat fantàstica.

    Una abraçada

    ResponElimina