ÍNDEX DE RECEPTES

27 de març del 2011

PATÉ DE SURIMI


Havíem provat aquesta tapa a la bodega La Electricitat de la Barceloneta, i no podia endevinar, a banda del cranc, quins altres ingredients l'acompanyaven, patata?, no..., maionesa? tampoc... doncs que carai portava! Aquest dia que va venir a casa la Dolors de la Th, em va dir faríem un patè, i que segur que m'agradaria, i  ho va endevinar perquè quan el vam tenir fet... el provo i... sorpresa: el mateix gust i aspecte que la tapa que ens agrada tant de La Electricitat!, que aprofito per dir-vos que si passegeu per la Barceloneta us hi arribeu a fer un vermutet i tapa (està a la plaça que hi ha el mercat).Si no teniu la Th, no deixeu de fer-lo, és molt fàcil i es pot fer amb qualsevol picadora que tingueu. Es pot  presentar dins una fulla de cabdell o bé com a tapa , amb bastonets per anar agafant.
PATÉ DE SURIMI
Ingredients
200 g de palets de cranc
160g de formatge fresc (tipus Burgos)
20 g d'oli d'oliva
2 culleradetes de suc de llimona
Un pessic de sal
Un pessic de pebre molta
2 culleradetes de cebolli fresc picat
Fulles de cabdells
Tomàquets Cherri
1 ou dur
Preparació
En el got de la Th posem els palets de cranc i triturem 3 segons  velocitat 4. Amb l'espàtula fem baixar les restes de les parets.
Afegim el formatge, l'oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i el cebollí, i barregem 16 segons a velocitat 3.
Aboquem en un bol. reservem a la nevera fins l'hora de servir.
El Presentem dins les fulles de cabdell o bé com a tapa, acompanyat amb bastonets torrats.
Per acabar de decorar ratllem ou dur per sobre.

16 comentaris:

  1. Es delicioso,por aquí son muy típicos estos pintxos,tanto con queso como con mayonesa.Yo lo tengo publicado sobre hojas de endivia,que tb. queda bien.
    Saludos.

    ResponElimina
  2. M'agrada aquest paté. Es molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Una forma ben bona i original de presentar aquest pate i de fer una ensalada diferent. S''ha de probar.
    Bona semana

    ResponElimina
  4. un buen pate que te copio y lo probare
    peto
    i bona setmana

    ResponElimina
  5. amb torradetes ha dèstar bonissim i lleuger

    ResponElimina
  6. Un bon recurs per preparar entrants i amanides. Fàcil i econòmic. Ho provarem, i només pitjant dos botons. Fantàstic.

    ResponElimina
  7. Em sembla un tastes deliciós... L'haurem de fer! Petons

    ResponElimina
  8. Me encanten els pintxos amb surimi, sempre quedes bé i són molt agraïts!!!

    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. No conec aquest paté poerò amb el teu entusiasme l'hauré de provar. És un plat que ara ve de gust, és de primavera. Una baraçada

    ResponElimina
  10. Mira que está bueno este paté en mi casa a mi hija le encanta y no hay celebración que no lo prepare y siempre desaparece.
    Saludos

    ResponElimina
  11. Un paté ideal per a un aperitiu d'estiu. Ha de quedar molt fi i molt gustós.

    ResponElimina
  12. Hola Germaneta!!! quins plats més bons!!! llàstima que no els puc provar gaire...!!! petó

    ResponElimina
  13. Ah!!! sóc la teva germana Carmen!!!!

    ResponElimina
  14. Un paté similar el faig molts cops a casa, provaré la teva recepta
    Petons

    ResponElimina
  15. Aquests plats ara de cara al bon temps venem molt de gust!!!

    Petons

    ResponElimina
  16. Un mos perfecte per està època en què comencen les calors.

    ResponElimina