ÍNDEX DE RECEPTES
▼
27 de març del 2011
PATÉ DE SURIMI
Havíem provat aquesta tapa a la bodega La Electricitat de la Barceloneta, i no podia endevinar, a banda del cranc, quins altres ingredients l'acompanyaven, patata?, no..., maionesa? tampoc... doncs que carai portava! Aquest dia que va venir a casa la Dolors de la Th, em va dir faríem un patè, i que segur que m'agradaria, i ho va endevinar perquè quan el vam tenir fet... el provo i... sorpresa: el mateix gust i aspecte que la tapa que ens agrada tant de La Electricitat!, que aprofito per dir-vos que si passegeu per la Barceloneta us hi arribeu a fer un vermutet i tapa (està a la plaça que hi ha el mercat).Si no teniu la Th, no deixeu de fer-lo, és molt fàcil i es pot fer amb qualsevol picadora que tingueu. Es pot presentar dins una fulla de cabdell o bé com a tapa , amb bastonets per anar agafant.
PATÉ DE SURIMI
Ingredients
200 g de palets de cranc
160g de formatge fresc (tipus Burgos)
20 g d'oli d'oliva
2 culleradetes de suc de llimona
Un pessic de sal
Un pessic de pebre molta
2 culleradetes de cebolli fresc picat
Fulles de cabdells
Tomàquets Cherri
1 ou dur
Preparació
En el got de la Th posem els palets de cranc i triturem 3 segons velocitat 4. Amb l'espàtula fem baixar les restes de les parets.
Afegim el formatge, l'oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i el cebollí, i barregem 16 segons a velocitat 3.
Aboquem en un bol. reservem a la nevera fins l'hora de servir.
El Presentem dins les fulles de cabdell o bé com a tapa, acompanyat amb bastonets torrats.
Per acabar de decorar ratllem ou dur per sobre.
Es delicioso,por aquí son muy típicos estos pintxos,tanto con queso como con mayonesa.Yo lo tengo publicado sobre hojas de endivia,que tb. queda bien.
ResponEliminaSaludos.
M'agrada aquest paté. Es molt bo.
ResponEliminaPetons.
Una forma ben bona i original de presentar aquest pate i de fer una ensalada diferent. S''ha de probar.
ResponEliminaBona semana
un buen pate que te copio y lo probare
ResponEliminapeto
i bona setmana
amb torradetes ha dèstar bonissim i lleuger
ResponEliminaUn bon recurs per preparar entrants i amanides. Fàcil i econòmic. Ho provarem, i només pitjant dos botons. Fantàstic.
ResponEliminaEm sembla un tastes deliciós... L'haurem de fer! Petons
ResponEliminaMe encanten els pintxos amb surimi, sempre quedes bé i són molt agraïts!!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
No conec aquest paté poerò amb el teu entusiasme l'hauré de provar. És un plat que ara ve de gust, és de primavera. Una baraçada
ResponEliminaMira que está bueno este paté en mi casa a mi hija le encanta y no hay celebración que no lo prepare y siempre desaparece.
ResponEliminaSaludos
Un paté ideal per a un aperitiu d'estiu. Ha de quedar molt fi i molt gustós.
ResponEliminaHola Germaneta!!! quins plats més bons!!! llàstima que no els puc provar gaire...!!! petó
ResponEliminaAh!!! sóc la teva germana Carmen!!!!
ResponEliminaUn paté similar el faig molts cops a casa, provaré la teva recepta
ResponEliminaPetons
Aquests plats ara de cara al bon temps venem molt de gust!!!
ResponEliminaPetons
Un mos perfecte per està època en què comencen les calors.
ResponElimina