ÍNDEX DE RECEPTES

17 d’abril del 2011

GELAT DE MADUIXA

Tant si fa fred com si fa calor un gelat sempre ve de gust! I ara amb les primeres maduixes encara es troben més bons! De gelats a casa no n'he fet massa, l'estiu passat em vaig comprar una geladora i em vaig anar animant veient que quedaven molt bé, molt bons i sobretot casolans, que saps el que hi poses! Amb la Thermomix n'he fet uns quants, i la veritat és que el resultat és excel·lent, i més fàcil i ràpids de fer. Per a mi, un perill! perquè un gelat me'l menjaria a qualsevol hora. Amb unes maduixes que si de vista eren bones, l'olor que feien encara les feia més desitjades, vaig fer aquest gelat, i com podeu imaginar-vos, ja ha volat! A partir d'ara s'haurà de tenir una bossa amb maduixes netes i sense cua, preparades per a una bona causa!
La recepta és del programa de Canal Cocina, "Mas fácil imposible", dedicat a la cuina amb Thermomix.
GELAT DE MADUIXA
Ingredients
300 g de maduixes congelades (
300 g de nata per muntar (35% MG)
100 g sucre
Preparació
En el got de la Tmx posem el sucre, programem 20 segons a velocitat progressiva 5-10
Afegim les maduixes i triturem durant 10 segons a velocitat progressiva 5-10
Incorporem la nata líquida i programem 1 minut a velocitat 5
Aboquem el gelat en un recipient i el posem al congelador. Quan est`ben congelat el tornem a posar en el got de la Tmx i triturem un segons a velocitat 5-10.

12 comentaris:

  1. Mmmm L'altre dia em vaig menjar el primer gelat de l'any. És el més bo. Ara ja en faré a casa que aviat tindré maduixes a l'hort. Besets

    ResponElimina
  2. Sempre he sentit dir que els gelats queden molt bé amb la TMX.Jo tinc una geladora, però sempre dic que és ideal per a 4 persones i nosaltres en som 5, així és que toca menys quantitat!!!!
    I és veritat, no cal esperar a l'estiu per menjar gelats, i més si es fa amb maduixes del temps, ara que fan aquella oloreta tan bona!

    Petons

    ResponElimina
  3. Tinc molt pendent de fer gelat, i aquest té molt bona pinta!! Segur que n'he gaudit d'allò més!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  4. Ara ve més de gust menjar una gela ja que s´assaboreix més el seu sabor...Veig que has aprofitat molt bé les maduixes..Té molt bona pinta.

    ResponElimina
  5. bonissim! i ara que ve el temps de les maduixes!

    ResponElimina
  6. Com m'agraden els gelats!! I aquest de maduixes em sembla que també volaria aquí a casa!! Fantàstic. Petonets

    ResponElimina
  7. Que delicia,así con fresas naturales,un lujazo Mercé.Bravo!

    Un beso

    ResponElimina
  8. JO, des de que tinc la TMX, els gelats són un continuo a csa, amb maduixes o amb qualsevol altra fruita que tinguem a l'abast. Fes-lo igual amb taronja... boníssim!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. Es veu molt cremós, ve molt de gust menjar-lo.
    Petons.

    ResponElimina
  10. Ahora que las fresas estan tan buenas las congelo, así en verano lo puedo preparar, pues queda buenísimo este helado y mas fácil imposible.

    ResponElimina
  11. La reina del meu cor ja està picant a la porta amb peticions de gelat... només falta que vegi la teva foto... jajaja.

    ResponElimina
  12. Quina preciositat, es veu molt cremós!

    ResponElimina