ÍNDEX DE RECEPTES

22 d’abril del 2011

ROSA DOLÇA- SANT JORDI 2011

Ara fa un any, el mateix dia de Sant Jordi 2010, ens vam traslladar a aquest bloc! Vam començar aquí comacasa-res  ensenyant la nostra feina,  la feta a la nostra cuina. Mai m’hagués imaginat la feinada que comporta un bloc, primer t'obliga a fer, si més no una a la setmana, alguna recepta ..., ja en portem una bona colla  entre els dos blocs. Després publicar-la, que no és poca cosa, ... ja anem agafant pràctica, explicar-ho clar, les fotos.... Ara bé, una cosa si que és segura, durant aquests anys he aprés moltíssim de tots els companys bloquers que hi ha per aquest món, me n'he enriquit i nodrid de tots, he conegut gent encantadora que en un moment donat m’han donat el seu  suport. Des d’aquí vull donar-vos a tots i a totes les gràcies. I com no, moltes gràcies a tots els que ens heu visitat i heu tingut l’amabilitat de dedicar-nos uns minuts i deixar-nos un comentari, que no cal dir ens fan molta il•lusió! Aquestes 40.000 visites en un any ens animem a continuar treballat i aprenent cada dia mes! moltes gràcies!
Des de la cuina de comacasa-res, amb aquest poema, aquesta bonica rosa i la rosa dolça que us he preparat,  us desitjo, us desitgem, 
 MOLT BONA DIADA DE SANT JORDI !!!

LA FIRA DE SANT JORDI (fragment)
A la fira de les roses
a firar-me antany aní,
el roser de què em firí
en fa enguany de tan hermoses
que n'he fet parada aquí.
Hi ha la rosa alexandrina,
la vera i la d'esbarzer,
també les de Palestina,
que floreixen sense espina
de Jericó en lo roser.
Jacint Verdaguer (1845-1902)

ROSA DOLÇA - SANT JORDI 2011
Ingredients
1 iogur natural
3 gots de sucre (mida del iogur)
4 gots de farina de rebosteria (mida iogurt)
1 got d'oli (mida iogurt)
1 sobre de llevat (Royal)
un pessic de sal
2 cullerades de rom
Preparació.
Preescalfem el forn a 200º
En el got de la Tmx posem els ous i el sucre. Barregem 1 minut, temperatura 40º velocitat 4
AfegIim el iogurt, l'oli i el rom , barregem durant uns segons a velocitat 4. A continuació afegim la farina, la sal i el llevat i programem 6 segons a velocitat 5.
Aboquem en el motlle que haurem engreixat i enfarinat.
Coem a 180º durant 45 minuts (el punxem per a comprovar-ho)

(recepta del bloc recetasyvinos)

15 comentaris:

  1. Una rosa preciosa per una dels deies més bonics de l'any!! Enhorabona per aquest any en aquesta nova casa!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Felicitats per aquest primer any del blog i espero que siguin molts més.
    Has fet una rosa molt bonica per celebrar Sant Jordi.
    Feliç dia de Sant Jordi.

    ResponElimina
  3. Un lindo día para el festejo.Muchas feliicdades Teresa...es verdad que el blog da mucho trabajo,pero y las satisfacciones y lo que se aprende?,verdad?...por muchos años más que nos sigamos encontrando.Magnífica rosa.

    UN beso

    ResponElimina
  4. Enhorabona per l'aniversari i per la rosa tan guapa que has preparat per celebrar-lo!

    ResponElimina
  5. Per molts anys!!!
    Moltes gràcies per les dues roses que ens ofereixes! La vegetal és maquíssima però l'altra ha de ser bona per força!!!! I ha quedat tan bonica amb aquest motllo que has fet servir!
    Que per molts anys puguem gaudir de Com a casa, res!
    Petons

    ResponElimina
  6. Tiene una pinta buenísima y seguro que de sabor aún mejor. Una cosa, cuántos huevos has puesto?

    Gracias!

    besos guapa!

    ResponElimina
  7. Gràcies per aquesta gran rosa. Feliç diada!

    ResponElimina
  8. Gracies per les dues roses. La primera deu ser bonisima, amb la pinta que te.
    Per molts anys poguen gaudir de les receptes de com a casa res¡
    FELICITATS ¡¡¡¡¡
    bONA DIADA DE sANT jORDI

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats per aquest any!
    Una rosa preciosa per celebrar-ho. Feliç Sant Jordi!

    ResponElimina
  10. Vas triar un dia preciós...Felicitats i endavant!

    ResponElimina
  11. Un pastis perfecte per aquesta diada.
    Felicitats
    Isabel

    ResponElimina
  12. Bon sant Jordi! Em sembla una coca ideal i boníssima per celebrar com cal aquest dia tan especial!

    ResponElimina
  13. Teresa, felicitats per aquest primer any de casa nova! ;)
    Espero que gaudissis el Sant Jordi! Està clar, que amb una rosa dolça com aquesta no hi ha dubte que ho vau fer. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  14. Gràcies a tots vosaltres esperem continuar fent coses noves i sobretot, aprendre molt més!
    una abraçada molt forta!!

    ResponElimina
  15. Felicitats mama! Parles en plural, però aquest bloc és ben bé obra teva 100%. Segueix fent-nos cosetes tan bones! Ptó!!

    ResponElimina