Des de la cuina de comacasa-res, amb aquest poema, aquesta bonica rosa i la rosa dolça que us he preparat, us desitjo, us desitgem,
MOLT BONA DIADA DE SANT JORDI !!!
LA FIRA DE SANT JORDI (fragment)
A la fira de les roses
a firar-me antany aní,
el roser de què em firí
en fa enguany de tan hermoses
que n'he fet parada aquí.
Hi ha la rosa alexandrina,
la vera i la d'esbarzer,
també les de Palestina,
que floreixen sense espina
de Jericó en lo roser.
Jacint Verdaguer (1845-1902)
ROSA DOLÇA - SANT JORDI 2011
Ingredients
1 iogur natural
3 gots de sucre (mida del iogur)
4 gots de farina de rebosteria (mida iogurt)
1 got d'oli (mida iogurt)
1 sobre de llevat (Royal)
un pessic de sal
2 cullerades de rom
Preparació.
Preescalfem el forn a 200º
En el got de la Tmx posem els ous i el sucre. Barregem 1 minut, temperatura 40º velocitat 4
AfegIim el iogurt, l'oli i el rom , barregem durant uns segons a velocitat 4. A continuació afegim la farina, la sal i el llevat i programem 6 segons a velocitat 5.
Aboquem en el motlle que haurem engreixat i enfarinat.
Coem a 180º durant 45 minuts (el punxem per a comprovar-ho)
(recepta del bloc recetasyvinos)
Una rosa preciosa per una dels deies més bonics de l'any!! Enhorabona per aquest any en aquesta nova casa!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Felicitats per aquest primer any del blog i espero que siguin molts més.
ResponEliminaHas fet una rosa molt bonica per celebrar Sant Jordi.
Feliç dia de Sant Jordi.
Un lindo día para el festejo.Muchas feliicdades Teresa...es verdad que el blog da mucho trabajo,pero y las satisfacciones y lo que se aprende?,verdad?...por muchos años más que nos sigamos encontrando.Magnífica rosa.
ResponEliminaUN beso
Enhorabona per l'aniversari i per la rosa tan guapa que has preparat per celebrar-lo!
ResponEliminaPer molts anys!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per les dues roses que ens ofereixes! La vegetal és maquíssima però l'altra ha de ser bona per força!!!! I ha quedat tan bonica amb aquest motllo que has fet servir!
Que per molts anys puguem gaudir de Com a casa, res!
Petons
Tiene una pinta buenísima y seguro que de sabor aún mejor. Una cosa, cuántos huevos has puesto?
ResponEliminaGracias!
besos guapa!
Gràcies per aquesta gran rosa. Feliç diada!
ResponEliminaGracies per les dues roses. La primera deu ser bonisima, amb la pinta que te.
ResponEliminaPer molts anys poguen gaudir de les receptes de com a casa res¡
FELICITATS ¡¡¡¡¡
bONA DIADA DE sANT jORDI
Moltes felicitats per aquest any!
ResponEliminaUna rosa preciosa per celebrar-ho. Feliç Sant Jordi!
Vas triar un dia preciós...Felicitats i endavant!
ResponEliminaUn pastis perfecte per aquesta diada.
ResponEliminaFelicitats
Isabel
Bon sant Jordi! Em sembla una coca ideal i boníssima per celebrar com cal aquest dia tan especial!
ResponEliminaTeresa, felicitats per aquest primer any de casa nova! ;)
ResponEliminaEspero que gaudissis el Sant Jordi! Està clar, que amb una rosa dolça com aquesta no hi ha dubte que ho vau fer. ;)
Petons!
Gràcies a tots vosaltres esperem continuar fent coses noves i sobretot, aprendre molt més!
ResponEliminauna abraçada molt forta!!
Felicitats mama! Parles en plural, però aquest bloc és ben bé obra teva 100%. Segueix fent-nos cosetes tan bones! Ptó!!
ResponElimina