ÍNDEX DE RECEPTES

29 de maig del 2011

COCA WEMBLEY

En honor a aquest Barça que tant feliç fa a tots el culés d'aquí, d'allà i de més enllà, li dediquem aquesta coca blaugrana  !!! Així  que, a comacasa-res hem celebrat la 4a. Champions del Barça amb aquesta coca fina que hem batejat com a  "coca wembley" !!! i ... què bona l'hem trobat!!
Visca el Barça i Visca Catalunya!!!

COCA WEMBLEY
Ingredients
1 làmina de pasta de full
Maduixes
Raïm
Melmelada de maduixa
2 fulles de gelatina
Preparació
Preescalfem el forn a 200º
Estirem la làmina de pasta de full a la safata del forn, deixem a sota el mateix paper en què ve embolicada, així no se'ns enganxarà. Amb una forquilla la punxem, deixem un marge d'un cm a tot el voltant. Coem durant uns 20 minuts. si veiem que del mig és bufa molt, podem punxar-la perquè baixi.
Quan ja veiem que està cuita, la traiem del forn, la posem damunt una reixeta, la del forn mateix, i deixem refredar.
Un cop freda, pintem tota la superfície amb la melmelada de maduixa, deixant un marge a tot el voltant d'un cm.
Tenim les maduixes i el raïm net, partim per la meitat, anem col·locant fileres alternes de maduixa i raïm per a tota la superfície.
Hidratem la gelatina en aigua freda durant 5 minuts. Escalfem una mica de melmelada de maduixa, hi posem la gelatina ben escorreguda i remenem perquè es desfaci. Pintem per sobre la fruita.
fins la propera.....!!!

24 comentaris:

  1. M'encanta, la faré per portar a la feina... n'hi ha un que és dels altres;)

    ResponElimina
  2. Olelé, olalá....
    Boníssima
    Petons.

    ResponElimina
  3. M'encanta!! jajaja Segur que és boníssima!! Visca el Barça!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Ooooh!! Segur que està boníssima!! Visca el Barça!!

    ResponElimina
  5. hahaha una gran idea. felicitats!

    ResponElimina
  6. M'agrada molt aquesta coca Wembley.
    A més ha portat sort, no? Ara toca fer-la abans de cada partit important ;DD

    ResponElimina
  7. Genial! Aviam si et prenen l´idea...Ja la pot patentar ;-D

    ResponElimina
  8. Pues te ha quedado preciosa, me cojo un trocito para desayunar mañana!

    un beso

    ResponElimina
  9. mes que bona i amb musica oleole....
    petons
    miquel

    ResponElimina
  10. hehehe, un gran homenatge :)

    ResponElimina
  11. Si que la vam trobar bona, si!! ens la vam cruspir ben eufòrics!!! però si no hagués guanyat... s'hagués fet igual, eh?!!!

    ResponElimina
  12. Aixì sí que és celebrar com cal aquest títol tan esperat. Felicitats!

    ResponElimina
  13. Maquíssima!!!!
    Un bon homenatge al Barça!!

    ResponElimina
  14. Molt bé! M'encanta veure aquests pastissos en hono del Gran Barça!!!!!!

    ResponElimina
  15. Vixca el Barça!!! I eixa coca blaugrana maravellosa
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/

    ResponElimina
  16. Teresa, no tinc cap dubte que aquesta coca era doblement bona!!! ;)
    Petons i visca el Barça!!

    ResponElimina
  17. Quina bona idea aquesta coca Wembley. És un bon homenatge al Barça que tenim. I bona... no cal ni dir-ho. Ara mateix aniria molt bé per esmorzar.

    ResponElimina
  18. Sempre tan ocurrent i tan al dia...!

    ResponElimina
  19. Una coca molt maca i bona! Visca el barça!!!

    ResponElimina
  20. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  21. Ja saps, Teresa, que no sóc gaire de postres, però d'aquesta coca no puc pas dir que no.
    Felicitats.

    ResponElimina
  22. Teresa, les dues fruites de primavera que més m'agraden juntes amb la pasta de full cruixent!!!
    Mmmmh!

    Té una pinta fabulosa!

    Besets!

    ResponElimina