ÍNDEX DE RECEPTES

23 d’octubre del 2011

BESCUIT DE GALETA I XOCOLATA


Vaig veure la recetpa i em va cridar l'atenció i no he trigat gaire en fer-lo!! En lloc de la farina es fa amb galeta triturada, que no deixa de ser farina..., però em va picar la curiositat, i ara que ja hem sortit de dubtes us puc dir que queda fabulós!! Molt bo, esponjós, amb el gustet torrat de la galeta i que amb els trossets de xocolata que vas trobant fa que siguin mossegades d'alló més bones, gustosses i dolces!! Ah! i quina oloreta deixa quan es cou... especial! La recepta és del bloc "recetariocanecositas".
Aquest cap de setmana a Barcelona hem tingut moltes activitats per triar, no hi ha hagut excusa, a pesar dels dies grisos que ha fet, per a quedar-se a casa. Pels més petits la festa dels 25 anys del Club Super3, la Fira Mercat de Mercats a la Plaça de la Catedral, amb parades dels mercats de Barcelona, on pots tastar, comprar o bé passejar, i les 48 h Open Hause BCN per a visitar edificis on habitualment no pots entrar, com pujar a dalt de l'Arc de Triomf, a la torre de les aigües de Catalana de Gas, visitar habitatges, el cementiri del Poble Nou...
BESCUIT DE GALETA I XOCOLATA
Ingredients
150 g de xocolata especial postres
1 paquet de galetes tipus maria (250g)
100 g de mantega a tamperatura ambient
75 g de sucre
3 ous
2 culleradetes (de postre) de llevat (tipus Royal)
Preparació
Preescalfem el forn a 200 g
Trossegem la xocolata programant 5 segons a velocitat 5. Han de quedar trossets petits. Reservem en un bol.
Triturem les galetes programant 15 segons, velocitat 5-10, han de quedar pols.
Afegim la resta d'ingredients i a velocitat 7 barregem , fins que veiem que està tot ben integrat.
Afegim la xocolata i amb una espàtula, llengua de silicona, la incorporem.
Engreisem i enfarinem el motlle, (d'uns 20-22 cm), hi aboquem la barreja i enfornem durant 30 minuts, a 180º. Punxem per comprovar si ja està cuit.
Deixem refredar i desmotllem.
Tirem sucre llustre per sobre



12 comentaris:

  1. Veig que has tingut un dia rodó!!
    I a sobre ens deixes xocolata :-)

    Petons

    ResponElimina
  2. Quin gustet més bo li ha de donar la galeta, nyam!!
    Quin cap de setmana més ben aprofitat... i jo malalta a casa amb la de coses xules que s'han fet! Ais!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Ha de ser ben curiós!, m'encantaria probar-ne un bocí. Molt bona opció per a fer. A reveure Teresa.

    ResponElimina
  4. quina bona pinta aqeust bescuit! amb galetes encara no l'havia vist mai! ha de ser un vici oi?? petonets

    ResponElimina
  5. Un dia molt aprofitat i per postres....
    Aquest magnific Bescuit
    Petons

    ResponElimina
  6. ostres quina recepta mes bona la apunto ara mateix i la faig en uns dies,petons

    ResponElimina
  7. Aquest bescuit ha de ser la mar de gustós amb la galeta, quina gràcia, només veure bescuit de galeta he clicat com una boja.
    El tall és preciós amb aquest color i força xocolata, com a mi m'agrada ;)

    ResponElimina
  8. Jo també he vist alguna recepta semblant i crida molt l'atenció, oi? I ja es veu que queda boníssim!
    Ha estat un cap de setman ben farcit d'activitats!

    ResponElimina
  9. dissabte vaig passar pel davant del mercats, però no vaig poguer quedar-me quina llàstima!!! el teu bescuit per morir-se de bo!!! Muaks

    ResponElimina
  10. Molt bo!!! ja ho vaig fer i ens va agradar molt!!

    ResponElimina
  11. Amb la xocolata té molt bona pinta.
    Carai quin cap de setmana més mogudet.
    No hi estat mai a dalt de L?Arc de Triomf aixó que vaig treballar uns quants anys al costat.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Un punt final de festa amb aquest pastís... Déu estar deliciós. A mi m´agraden les galetes amb una presa de xocolata...Són boníssimes.

    ResponElimina