ÍNDEX DE RECEPTES

21 de setembre del 2012

PASTÍS GELAT DE FORMATGE I PRÈSSEC


Desprès d’aquest llarg parèntesi, aquest estiu l’hem fet llarg..., tornem a començar, poc a poc, a la rutina diària, setmanal, mensual...que, tot i que la rutina és bona també, les vacances són divines!!! Esperem que hagueu passat molt bon estiu! Perdoneu si no us comento pels blocs, vaig una mica liadilla!
Aquest pastís que us ensenyo va ser les postres d’algun dia d’estiu, d’aquests calorosos que ha fet, i tret d’una revista d’aquestes que fulleges i mires les fotos... en concret del Lecturas, que em va passant la cunyada Dolors...! És un pastís lleuger, refrescant, per a menjar com a gelat, més congelat, o bé com a tipus mousse, que el traurem una estona abans de menjar-lo. Estava molt bo! El podem fer amb d’altres fruites, això si, que siguin carnoses i no portin excés d’aigua.
FELICITATS A LES MERCÈS !!! i  molt Bona Festa  Major Barcelona!!!
PASTÍS GELAT DE FORMATGE I PRÈSSEC
Ingredients
300 g de formatge fresc
100 g de iogurt desnatat
1 llimona
2 préssecs
3-4 culleradetes de mel
2 fulls de gelatina
Gerds per a decorar
Preparació
Batem el formatge amb el iogurt (si teniu batedora elèctrica quedarà més fi), hi afegim el suc de la llimona, la mel i batem tot molt bé.
Pelem els préssecs, traiem el pinyol i fem dauets. Rentem els gerd i els eixuguem suaument.
Hidratem la gelatina amb aigua freda durant 5 minuts. Quan la tenim hidratada la posem en un bol petit amb una cullerada d’aigua i l’escalfem uns segons al microones perquè es desfaci. La barregem amb la preparació del formatge i iogurt, que quedi ben integrada, seguidament hi incorporem els daus de préssec i els gerds.
Aboquem aquesta barreja en un motlle rodó, el posem al congelador unes 4 hores. Si no el volem servir com a pastís gelat l’hem de traure una estona abans de servir-lo.


11 comentaris:

  1. Teresa; Un bon començament de blog, amb aquest passtís gelat de formatge i prèssec. Un bon regal per el princípi de temporada i tornar a la rutina diària.
    Que vagi de gust i benvinguda Teresa¡¡

    ResponElimina
  2. M'encanta com queda, te que estar molt bo, benvinguda de nou!

    ResponElimina
  3. Es nota que tornes amb energía amb un bon pastís, que a més de bo t'ha quedat molt xulo.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Hola Teresa guapa tu

    Nena quina cosa més bona, anoto la formula

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. quina presentacio mes maca i bonissima

    ResponElimina
  6. Benvinguda d enou, t'hem trobat a faltar!
    Aquest pastís és molt del meu gust, amb fruita i molt refrescant.

    ResponElimina
  7. Benvinguda de nou !! Un pastís ben refrescant i bó .
    Petons

    ResponElimina
  8. Benvinguda, ja et trobàvem a faltar a tu... i a les receptes tan bones que ens portes sempre!
    PEtonets
    Sabdra

    ResponElimina
  9. Molt bo i molt bonic!!!!
    Prenc nota!
    Petonets

    ResponElimina
  10. Bentornada! La meva mare també és una fan de la Lecturas. Tinc la recepta guardada...Què refrescant que es veu.

    ResponElimina
  11. Té una pinta fantàstica. Bon retorn de les vacances!
    Marta

    ResponElimina