21 de setembre de 2012

PASTÍS GELAT DE FORMATGE I PRÈSSEC


Desprès d’aquest llarg parèntesi, aquest estiu l’hem fet llarg..., tornem a començar, poc a poc, a la rutina diària, setmanal, mensual...que, tot i que la rutina és bona també, les vacances són divines!!! Esperem que hagueu passat molt bon estiu! Perdoneu si no us comento pels blocs, vaig una mica liadilla!
Aquest pastís que us ensenyo va ser les postres d’algun dia d’estiu, d’aquests calorosos que ha fet, i tret d’una revista d’aquestes que fulleges i mires les fotos... en concret del Lecturas, que em va passant la cunyada Dolors...! És un pastís lleuger, refrescant, per a menjar com a gelat, més congelat, o bé com a tipus mousse, que el traurem una estona abans de menjar-lo. Estava molt bo! El podem fer amb d’altres fruites, això si, que siguin carnoses i no portin excés d’aigua.
FELICITATS A LES MERCÈS !!! i  molt Bona Festa  Major Barcelona!!!
PASTÍS GELAT DE FORMATGE I PRÈSSEC
Ingredients
300 g de formatge fresc
100 g de iogurt desnatat
1 llimona
2 préssecs
3-4 culleradetes de mel
2 fulls de gelatina
Gerds per a decorar
Preparació
Batem el formatge amb el iogurt (si teniu batedora elèctrica quedarà més fi), hi afegim el suc de la llimona, la mel i batem tot molt bé.
Pelem els préssecs, traiem el pinyol i fem dauets. Rentem els gerd i els eixuguem suaument.
Hidratem la gelatina amb aigua freda durant 5 minuts. Quan la tenim hidratada la posem en un bol petit amb una cullerada d’aigua i l’escalfem uns segons al microones perquè es desfaci. La barregem amb la preparació del formatge i iogurt, que quedi ben integrada, seguidament hi incorporem els daus de préssec i els gerds.
Aboquem aquesta barreja en un motlle rodó, el posem al congelador unes 4 hores. Si no el volem servir com a pastís gelat l’hem de traure una estona abans de servir-lo.


Seguidors