ÍNDEX DE RECEPTES

24 de febrer del 2014

COCA FINA DE CABELL D'ÀNGEL

Em quedava un pot de cabell d'àngel del que vaig fer l'any passat, que guardava perquè ja era l'últim... però ahir li va arribar l'hora! Ens va endolcir les postres d'ahir amb una coca tan fàcil , bona i ràpida de fer que si teniu pasta de full a la nevera i un pot de cabell d'àngel, en un no res podeu preparar-la! El resultat segur que us agradarà, si teniu pinyons li donaran un toc cruixent i gustós molt bo! Us deixo l'enllaç del 1r bloc comacasa-res on trobareu la recepta per fer  CABELL D'ÀNGEL
És una bona coca!! queda recomanada!!
Us recordo que podeu mossegar la  meva recepta "Mil fulls de nata, gerds i mores"  AQUÍ  
COCA FINA DE CABELL D'ÀNGEL
Ingredients
1 làmina de pasta de full (en el meu cas de Lidl, per a mi de les millors)
Un pot de cabell d'àngel
1 ou (batut per a pintar la coca)
Pinyons
Sucre llustre
Preparació
Preescalfem el forn a 200º
Folrem la safata del forn amb paper especial per a forn, hi col·loquem la pasta de full, la tallem per a que ens quedi un rectangle, amb la massa que sobra, fem unes tires que, un cop haguem pintat tot el voltant amb ou batut, anirem enganxant a tot el voltant, així ens quedarà tot el voltant de la coca més pujat. En aquest cas no passaria res si no ho féssim, perquè el cabell d'àngel no pot vessar-se, però queda sempre (al meu gust) que quedi tot el voltant més pujat.
Repartim el cabell d'àngel per l'interior de la base.
Pintem amb l'ou batut per sobre la pasta de full. (marc exterior)
Enfornem durant 20 minuts. A mitja cocció afegim els pinyons (si els poseu abans es torren massa)
Quan s'hagi refredat l'empolsinem amb sucre llustre pel voltant.
Recomanacions:
** La pasta de full, per a que pugi bé, quan s'enforna ha d'estar ben freda. Si fa calor i l'hem manipulat  una mica, un cop hem preparat la coca, la posem uns minuts a la nevera.
** Aprofiteu els retalls de la massa per a fer uns llacets ensucrats!  queden boníssim!

14 comentaris:

  1. Un pecat aquesta coca!!
    Besets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Ummm que bona, es la meva coca ideal !!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Que bona!! Aquesta setmana també he fet unes postres amb pasta de full i cabell d'àngel, molt semblant a la teva però amb el cabell d'àngel a l'interior. Té un aspecte boníssim, Teresa! Bravo.

    ResponElimina
  4. Quina casualitat, ahir també vaig fer una coca de pasta de full,molt semblada a la teva.
    Molt fàcil i de resultats bons.
    Teresa podem quedar un dia amb la Maria?.....
    Petons
    ISABEL

    ResponElimina
  5. facil i resulton com cap!! m'encanten les coques amb la pasta de full! petons

    ResponElimina
  6. Con lo facil que es y es deliciosa!!
    Bss

    ResponElimina
  7. Aquesta coca no falla mai!

    ResponElimina
  8. es una coca que siempre apetece y es riquisima¡¡
    peto

    ResponElimina
  9. T'ha quedat preciosa, i amb cabell d'àngel casolà segur que molt més bona!

    ResponElimina
  10. Aquestes coques són boníssimes i ben fàcils de fer! Amb un no res veig que vareu tenir berenar...i us va endolcir la tarda! Una bona idea per aprofitar el cabell d'àngel! Petons

    ResponElimina
  11. M'encanten els dolços amb cabell d'àngel!! aquesta coca fa molt goig, i me'n vaig volant a mirar la recepta del cabell d'àngel perquè l'altre dia em van donar una carabassa "cidra" per fer-ne!! un petó!

    ResponElimina
  12. Ja m'agrada amb el cabell d'àngel comprat. Si es cassolà molt millor encara.
    Petons.

    ResponElimina
  13. A tu sempre et queden reserves per fer coques tan bones com aquesta! Es veu deliciosa...i com no!

    ResponElimina
  14. Hola Teresa guapa tu

    Aquesta hora i amb un capuxino, quin berenar més bo, hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina