Em quedava un pot de cabell d'àngel del que vaig fer l'any passat, que guardava perquè ja era l'últim... però ahir li va arribar l'hora! Ens va endolcir les postres d'ahir amb una coca tan fàcil , bona i ràpida de fer que si teniu pasta de full a la nevera i un pot de cabell d'àngel, en un no res podeu preparar-la! El resultat segur que us agradarà, si teniu pinyons li donaran un toc cruixent i gustós molt bo! Us deixo l'enllaç del 1r bloc comacasa-res on trobareu la recepta per fer CABELL D'ÀNGEL
És una bona coca!! queda recomanada!!
Us recordo que podeu mossegar la meva recepta "Mil fulls de nata, gerds i mores" AQUÍ
COCA FINA DE CABELL D'ÀNGEL
Ingredients
1 làmina de pasta de full (en el meu cas de Lidl, per a mi de les millors)
Un pot de cabell d'àngel
1 ou (batut per a pintar la coca)
Pinyons
Sucre llustre
Preparació
Preescalfem el forn a 200º
Folrem la safata del forn amb paper especial per a forn, hi col·loquem la pasta de full, la tallem per a que ens quedi un rectangle, amb la massa que sobra, fem unes tires que, un cop haguem pintat tot el voltant amb ou batut, anirem enganxant a tot el voltant, així ens quedarà tot el voltant de la coca més pujat. En aquest cas no passaria res si no ho féssim, perquè el cabell d'àngel no pot vessar-se, però queda sempre (al meu gust) que quedi tot el voltant més pujat.
Repartim el cabell d'àngel per l'interior de la base.
Pintem amb l'ou batut per sobre la pasta de full. (marc exterior)
Enfornem durant 20 minuts. A mitja cocció afegim els pinyons (si els poseu abans es torren massa)
Quan s'hagi refredat l'empolsinem amb sucre llustre pel voltant.
Recomanacions:** La pasta de full, per a que pugi bé, quan s'enforna ha d'estar ben freda. Si fa calor i l'hem manipulat una mica, un cop hem preparat la coca, la posem uns minuts a la nevera.
** Aprofiteu els retalls de la massa per a fer uns llacets ensucrats! queden boníssim!
Un pecat aquesta coca!!
ResponEliminaBesets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Ummm que bona, es la meva coca ideal !!!!
ResponEliminaPetons
Que bona!! Aquesta setmana també he fet unes postres amb pasta de full i cabell d'àngel, molt semblant a la teva però amb el cabell d'àngel a l'interior. Té un aspecte boníssim, Teresa! Bravo.
ResponEliminaQuina casualitat, ahir també vaig fer una coca de pasta de full,molt semblada a la teva.
ResponEliminaMolt fàcil i de resultats bons.
Teresa podem quedar un dia amb la Maria?.....
Petons
ISABEL
facil i resulton com cap!! m'encanten les coques amb la pasta de full! petons
ResponEliminaCon lo facil que es y es deliciosa!!
ResponEliminaBss
Aquesta coca no falla mai!
ResponEliminaes una coca que siempre apetece y es riquisima¡¡
ResponEliminapeto
T'ha quedat preciosa, i amb cabell d'àngel casolà segur que molt més bona!
ResponEliminaAquestes coques són boníssimes i ben fàcils de fer! Amb un no res veig que vareu tenir berenar...i us va endolcir la tarda! Una bona idea per aprofitar el cabell d'àngel! Petons
ResponEliminaM'encanten els dolços amb cabell d'àngel!! aquesta coca fa molt goig, i me'n vaig volant a mirar la recepta del cabell d'àngel perquè l'altre dia em van donar una carabassa "cidra" per fer-ne!! un petó!
ResponEliminaJa m'agrada amb el cabell d'àngel comprat. Si es cassolà molt millor encara.
ResponEliminaPetons.
A tu sempre et queden reserves per fer coques tan bones com aquesta! Es veu deliciosa...i com no!
ResponEliminaHola Teresa guapa tu
ResponEliminaAquesta hora i amb un capuxino, quin berenar més bo, hummm
mil petonets Susanna