ÍNDEX DE RECEPTES

27 de maig del 2014

GELAT DE CAFÈ


Si us agraden els gelats i el cafè no us podeu perdre aquest gelat! És boníssim! i molt fàcil fer-lo. De vegades ens tira enrere fer gelats a casa pel fet que els has d'anar remenant cada mitja hora, durant 3 hores, per tal que no cristal·litzi i després en menjar-lo no sigui cremós. Si tenim màquina geladora aquest problema no el tenim, els gelats queden molt cremosos, però en aquest cas sense màquina geladora queda un gelat molt cremós i bo!jo ja el tinc a preferits, un perill...!
GELAT DE CAFÈ 
Ingredients
250 g de llet condensada ( pot ser desnatada)
300 ml de nata per a muntar (35 % MG)
2 c/s rases de cafè instantani (que no sigui granulós)
1 c/s de licor de cafè o altre licor
Elaboració
En un bol posem la llet condensada, la nata, el cafè instantani i el licor i amb batedor elèctric muntem durant uns 5-8 minuts, fins que tingueu una textura espessa i cremosa. L'aboquem en un recipient, el tapem i reservem al congelador.
Jo vaig trobar gotets, de la mida per a un tallat, que em van agradar molt perquè justament hi posava cafè i tenien tapa, per tant van anar molt bé per a tenir-los preparats i no haver de traure tota la terrina i fer les boles.
La mica de licor farà que no es cristal·litzi.
Els traurem 10' abans de servir, si és que no els volem ben congelats.
* c/s : cullerada sopera
*Recepta de Canal Cocina, programa Nigellissima



14 comentaris:

  1. Un helado facil y bueno¡¡ que siempre apetece
    Peto

    ResponElimina
  2. ES veu cremós, cremós. Ja tampoc tinc geladora però tinc la paciència de remenar cada 3 hores...je, je. je...Me l´apunto.

    ResponElimina
  3. bonissim bonissim!! m'encanta el gelat de café!! aqui una mica de baileys i ja és el summum!!! petons

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta aquest gelat, t'asseguro que el provaré!

    ResponElimina
  5. Apuntat!!!! si que té bona pinta!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Amb el que m'agrada el gelat i el cafè! prenc nota per fer-ho un dia d'aquests.

    ResponElimina
  7. Quin gelat més bo, i molt més saludable que no pas els que venen. Sempre ve de gust un geladet de café per postres! Peto

    ResponElimina
  8. Hau´re de probar aquest gelat, t'ha quedat xulíssim! Una abraçada maca!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  9. Joo que bueno y facil de preparar!!
    Bss

    ResponElimina
  10. Qué cremòs Teresa, acabo de copiar la recepta, no m'el puc perdre.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Quins vasets més xulos, m'encanten!
    A casa som fans de totes les postres amb cafè, així que aquest gelat triomfaria segur :)

    ResponElimina
  12. És un dels meus gelats preferits!! no el trobo gens pesat i és molt refrescant, m'encanta!! aquesta recepta te la copiaré segur ;). Un petó!

    ResponElimina
  13. Teresa cielo, que helado mas rico y cremoso, tiene una pinta de tener que tomar mas de una copa jeje, me ha encantado. Mil besicos cielo

    ResponElimina
  14. Pues molt sencill si que es y segur que estará bonissim.
    M'agrada molt el gelat de café.
    Un abraç

    ResponElimina