Si us agraden els gelats i el cafè no us podeu perdre aquest gelat! És boníssim! i molt fàcil fer-lo. De vegades ens tira enrere fer gelats a casa pel fet que els has d'anar remenant cada mitja hora, durant 3 hores, per tal que no cristal·litzi i després en menjar-lo no sigui cremós. Si tenim màquina geladora aquest problema no el tenim, els gelats queden molt cremosos, però en aquest cas sense màquina geladora queda un gelat molt cremós i bo!jo ja el tinc a preferits, un perill...!
GELAT DE CAFÈ
Ingredients
250 g de llet condensada ( pot ser desnatada)
300 ml de nata per a muntar (35 % MG)
2 c/s rases de cafè instantani (que no sigui granulós)
1 c/s de licor de cafè o altre licor
Elaboració
En un bol posem la llet condensada, la nata, el cafè instantani i el licor i amb batedor elèctric muntem durant uns 5-8 minuts, fins que tingueu una textura espessa i cremosa. L'aboquem en un recipient, el tapem i reservem al congelador.
Jo vaig trobar gotets, de la mida per a un tallat, que em van agradar molt perquè justament hi posava cafè i tenien tapa, per tant van anar molt bé per a tenir-los preparats i no haver de traure tota la terrina i fer les boles.
La mica de licor farà que no es cristal·litzi.
Els traurem 10' abans de servir, si és que no els volem ben congelats.
* c/s : cullerada sopera
*Recepta de Canal Cocina, programa Nigellissima
Un helado facil y bueno¡¡ que siempre apetece
ResponEliminaPeto
ES veu cremós, cremós. Ja tampoc tinc geladora però tinc la paciència de remenar cada 3 hores...je, je. je...Me l´apunto.
ResponEliminabonissim bonissim!! m'encanta el gelat de café!! aqui una mica de baileys i ja és el summum!!! petons
ResponEliminaQuina bona pinta aquest gelat, t'asseguro que el provaré!
ResponEliminaApuntat!!!! si que té bona pinta!!
ResponEliminaPetonets
Amb el que m'agrada el gelat i el cafè! prenc nota per fer-ho un dia d'aquests.
ResponEliminaQuin gelat més bo, i molt més saludable que no pas els que venen. Sempre ve de gust un geladet de café per postres! Peto
ResponEliminaHau´re de probar aquest gelat, t'ha quedat xulíssim! Una abraçada maca!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Joo que bueno y facil de preparar!!
ResponEliminaBss
Qué cremòs Teresa, acabo de copiar la recepta, no m'el puc perdre.
ResponEliminaPetons.
Quins vasets més xulos, m'encanten!
ResponEliminaA casa som fans de totes les postres amb cafè, així que aquest gelat triomfaria segur :)
És un dels meus gelats preferits!! no el trobo gens pesat i és molt refrescant, m'encanta!! aquesta recepta te la copiaré segur ;). Un petó!
ResponEliminaTeresa cielo, que helado mas rico y cremoso, tiene una pinta de tener que tomar mas de una copa jeje, me ha encantado. Mil besicos cielo
ResponEliminaPues molt sencill si que es y segur que estará bonissim.
ResponEliminaM'agrada molt el gelat de café.
Un abraç