ÍNDEX DE RECEPTES

7 de juliol del 2014

PAVLOVA EN COPA


Aquestes copes van ser una delícia per a les postres de fa dos diumenges! Boníssima Pavlova desconstruïda que vaig veure a Canal Cocina però no recordo qui la feia, crec que la Donna Hay o alguna altra de les que m'agraden. Unes postres molt fàcils i amb un gran resultat!! A les fotos no s'aprecia massa la merenga, però hi és! En aquesta ocasió no la vaig fer, la vaig comprar, així que doblement són unes postres fàcils, fàcils! i molt bones!
PAVLOVA EN COPA 
Ingredients
Merengues seques
Nata
Una c/p d'extracte de vainilla
Gerds
Melmelada d'albercoc
Elaboració
Trenquem les merengues en trossos ni massa petits ni massa grans i repartim en cada copa. Muntem la nata amb l'extracte de vainilla (jo no hi vaig posar gens de sucre), repartim unes cullerades per sobre la merenga de cada copa.
Per sobre posem els gerds o la fruita que tinguem. 
Com havia fet la melmelada d'albercoc i me n'havia quedat una mica després d'omplir els pots, la vaig aprofitar per acabar d'arrodonir aquestes copes! 





11 comentaris:

  1. Aquesta és més fàcil de fer...la merenga ja la tens feta, oi? té un aspecte fantàstic. Vaja,vaja..si eliminen el Canal cocina t'hauran d´ingressar.

    ResponElimina
  2. oioi merenga nata i fruits vermells.....fantastic! petons

    ResponElimina
  3. Queda molt elegant la presentació en copes.
    Fetes en un moment. No hi ha excusa per no menjar unes bones postres.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Unes copes boníssimes! I la mar de maques a mes. Un petó

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  5. Carai, quines postres més bones! No coneixia la pavlova, havia sentit el nom però no sabia pas com es feia. Devieu gaudir d'aquesta copeta, fa dos diumenges!

    ResponElimina
  6. Quines copes més bones! I que ben presentades!
    Petons

    ResponElimina
  7. Un postre facil y a la vez bueno y atractivo a la vista.
    Del concurso no pillamos nada pero no nos fuimos de vacio, tenemos una super olla para cocinar, eh¡¡
    peto

    ResponElimina
  8. Que delicia, se ve una copa muy generosa.Besoss y buenas tardes

    ResponElimina
  9. Quina pintassa aquestes copes!!! boníssimes i ràpides de fer, un deu! muaks"!

    ResponElimina
  10. Excelente! has simplificado la tarea de hacer la pavlova! Si puedes coloca en la página un traductor, si no sabes cómo te lo explico.
    Besoss
    hoy desde
    http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/2014/07/cocteleria-acrobatica.html

    ResponElimina
  11. Hola Norma2, gracias por tu comentario. Al final de página hay traductor a Español y Inglés, está pequeñito...!Cualquier cosa me dices!Me passo por tu blog, besos,

    ResponElimina