ÍNDEX DE RECEPTES

27 d’abril del 2015

BUNDT CAKE DE XOCOLATA


Feia dies que no tocava xocolata i aquest cap de setmana hem pogut traure'ns l'espina amb aquest bundt cake esponjós, humit ...i què dir-vos de lo bo que estava...uns esmorzars i alguns moments més de plaer!
Els addictes a la xocolata no us el podeu perdre!!
Que tingueu bona setmana!
BUNDT CAKE DE XOCOLATA
Ingredients
175 g de farina de rebosteria
35 g de cacau en pols
1 c/c de sal
1 c/c de bicarbonat sòdic
65 g de llet
65 g de nata per a muntar (35% MG)
125 mantega a temperatura ambient
150 g de sucre
2 ous (mitjans) ( a temperatura ambient)
Perles de xocolata (o lacasitos en el meu cas)
Preparació
1. Preescalfem el forn a 180º
2. Tamisem la farina, la sal i el bicarbonat. Reservem
3. En un bol barregem la nata i la llet. Reservem
4.Amb batedor elèctric, batem la mantega amb el sucre fins a tenir una barreja cremosa.
5. Afegim els ous, un a un, finsd que njo s'hagi integrat un no afegim l'altre. És molt important que estiguin a temperatura ambient, sinó us pot passar que la crema d'ou i sucre es talli, que no passa res, no la tireu..., al posar la farina ja es lligarà.
6. Incorporem la barreja de farina, alternant amb la barreja de la llet i nata, comencem i acabem afegint farina. Sense parar de batre, a velocitat baixa. No s'ha de batre massa, just per a incorporar la farina.
7. afegim les perles de xocolata o lacasitos en el meu cas i amb l'espàtula acabem d'incorporar la farina que pugui haver quedat pels voltants i les perles de xocolata.
8. Engreixem el motlle i hi aboquem la massa, repartim bé amb l'espàtula , donem uns copets secs per acabar de repartir-la bé.
9. Coem, amb forn baix i dalt, 30 minuts, o fins que fem la prova del palillo, el punxem i aquest ha de sortir net.
10. Un cop el tenim cuit el deixem reposar dins del motlle i damunt d'una reixeta 10 minuts, passats aquest ja el podem traure del motlle i deixar refredar.
Preparem el glacejat
125 g de xocolata de cobertura ( 70%)
125 g de nata ( 35 % MG)
30 g de mantega
En un cassó fem bullir la nata.
Trossegem la xocolata i l'afegim a la nata, deixem uns 2 minuts i amb l'espàtula remenem fins a tenir una crema homogènia, afegim la mantega i barregem fins a integrar-la.
Sota la reixeta que tenim el bundt posem un plat, aboquem la crema de xocolata per sobre el bundt, i deixem refredar. La xocolata que hagi caigut al plat la posem en una gerreta .
Servim el bundt cake i portem la gerreta de crema de xocolata per si algun addicte a la xocolata se n'hi vol posar una mica més.
c/c= cullera de cafè
Font: http://www.lecuine.com/










11 comentaris:

  1. Aquest bund cake ha d'estar impresionant. Amb quina gana me'n menjaria un bon tros.
    Una abraçada,
    Júlia

    ResponElimina
  2. Fa una fila que no vegis! Jo deixo de fer receptes quan veig que porten bicarbonat...ja parlarem un dia sobre el tema...res més perquè potser és una mania meva.

    ResponElimina
  3. Jo em declaro super xocoadicta!!! Guarda'm un trosset que té una pinta...
    Que vagi bé!!! Clara

    ResponElimina
  4. Desde luego para los que nos gusta el chocolate es el summum.Esta de muerte¡¡
    Bona setmana

    ResponElimina
  5. avui ja m'he trobat 4 receptes amb xocolata, us heu posat d'acord o és el dia de la xocolata? jajaj ara que he començat l'operació trikini! quin vicii! petons

    ResponElimina
  6. Sembla un mirall. Xocolata cent per cent, boníssim i molt maco.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Woooow. que buena pinta tiene...me declaro chocoadicta..sin duda
    Bss

    ResponElimina

  8. Teresa; Un cake de xocolata, ben i ben bo, sens cap dubte i ben complert¡¡
    Salutacions Teresa¡¡ :O)

    ResponElimina
  9. Impressionant!!!!!!!!!!!!!!
    Sense mes paraules.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Realment...aquest bundt és un plaer !!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  11. uau, xocolataaaaa tope!!!!!!!!
    Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar!!!

    ResponElimina