Amb aquesta coca he estrenat el motlle per a fer les coques en porcions, feia temps que l'havia comprat i encara no l'havia estrenat. Va molt bé perquè ja no cal tallar les porcions, encara que potser són una mica grans...
La recepta és del Xavier Barriga, així que l'èxit estava assegurat! Queda una coca molt gustosa, suau i humida. La melmelada de taronja li dona un toc cítric molt bo i trobar algun que altre trosset de fruita es ben agradable!
La melmelada que vaig posar és la de taronja dolça de la Fageda, que està super bona!! com totes les seves melmelades! visiteu, remeneu la seva web! i sobretot, a consumir productes La Fageda...AQUÍ
COCA FLONJA DE TARONJA, IOGURT I AMETLLAIngredients
300 g d'ou (uns 6 ous mitjans)
160 g de sucre (200 a la recepta original)
150 g de iogurt natural
125 g de melmelada de taronja
250 g d'ametlla molta
100 g de farina fluixa
15 g de llevat químic (tipus Royal)
Ratlladura d'una o dues taronges
Elaboració
Espongeu el ous amb el sucre fins a tenir una consistència mitjana. Incorporeu la resta d'ingredients i barregeu amb batedor elèctric 3 minuts, a velocitat mitjana.
Engreixeu el motlle o motlles, ompliu-los fins a 3/4 parts amb la massa i coeu durant 35-40 minuts, depenent de la mida del motlle i a 180-190º (forn preescalfat).
Deixeu-lo refredar una mica abans de desemmotllar-lo.
La podem acompanyar amb una mica de iogurt i melmelada...boníssima
Babejo només veient-la...ja es veu a la foto que t´ha quedat super flonja i humida...Estic aprenent a llegir a través de les fotos..jejeje.
ResponEliminaSí que té bona pinta! M'encanten aquests bescuits humits i amb el toc de la taronja ha de ser deliciós! Per cert tens raó amb les melmelades de la Fageda, són delicioses! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat
ResponEliminammm quina pinta! ideal per un esmorzar potent! i jo el necessito! petons
ResponEliminaEm sembla que em passa com a la Cristina, llegeixo a través de les fotos, encara més, fins i tot m'imagino el seu aroma.
ResponEliminaQuina bona pinta que té aquesta coca!!
Petons.
Has dit taronja i ametlla? Mmm.....una delícia!
ResponEliminaPer cert....el motlle molt xulo!!
Salut i petons,
Olga
El motllo es xulissim
ResponEliminaY la coca ¡quina bona pinta!!
ResponEliminaTeresa; Una molt bona estrena aquest amb el motlle que feia dies que t'havies comprat.
De ben segur un éxit assegurat¡¡
Salutacions Teresa¡¡ :O)
Una fantástica coca, bien buena, esponjosa y muy apetecible.Esta muy bien este molde.
ResponEliminapeto
Queda una presentació molt divertida, i empolsinat amb sucre, molt llaminer... En Barriga no falla, i la cuinera tampoc ;) Bona recepta!
ResponEliminaMarta
Quina coca mes bonaaaa, t'ha quedat preciosa!
ResponEliminaAra mateix n'agafaria un trosset per esmorzar.
ResponEliminaPetons
Molt bona pinta!!! m'emporto la recepta amb el teu permís!
ResponEliminaPetonets
Quina bona pinta segur que estar expectacular.Els colors de la primavera vesteixen els paisatges i el clima ens incentiva més a sortir i gaudir del cinema, els esports i festivals que fan avantsala al tan esperat estiu. Aqui us deixo unes quantes idees per posar-les en practica, i una aigua detox per llepar-se els dits, desitjo que gaudiu d'aquest post tan colorit i refrescant, t'espero a elracodeldetall.blogspot.com
ResponEliminammm... ha de quedar boníssima i molt gustosa! Recepta del Xavier Barriga, èxit assegurat!
ResponEliminaPer cert, no veig el iogurt en els ingredients de la coca, pot ser?
Té una pinta bonísima i el motlle ben xulo!!
ResponEliminaQue vagi bé, Clara
Gràcies Gemma!! M'havia menjat el iogurt...!
ResponElimina