ÍNDEX DE RECEPTES

5 de novembre del 2015

TRENA DE CABELL D'ÀNGEL


No se si us passa a vosaltres, però a la nevera no m'hi pot faltar pasta de full... i de vegades passa que les tens a punt de caducar... i què fas? qualsevol recepta queda bé, unes ulleretes pel cafè, unes tartaletes, una coca de fruita, una coca salada ... en aquesta ocasió vaig fer aquesta trena de cabell d'àngel, aprofitant que me'n quedava un pot del que vaig fer l'any passat (per cert tinc una carbassa per a fer-ne...).
Us deixo l'enllaç per si voleu fer un cabell d'àngel boníssim Cabell d'àngel
Va quedar boníssima! 
TRENA DE CABELL ÀNGEL
Ingredients
1 làmina de pasta de full
Un pot de cabell d'àngel
Una clara d'ou
50 g de sucre llustre
Elaboració
Posem la pasta de full damunt una safata de forn folrada amb paper especial de forn, podem aprofitat el que ja porta, repartim el cabell d'àngel deixant una mica de marge a cada costat,  l'enrotllem i aplanem una mica i amb un bon ganivet el tallem per la meitat longitudinalment, sense acabar de tallar-lo de dalt. Obtindrem dues tires que anirem trenant entre elles (veure fotos).
Tindrem el forn preescalfat a 200º, courem la trena a 180º durant 30 minuts, mentre farem la glassa amb el sucre llustre i la clara d'ou, barrejant bé sense batre la clara. Passats els 30 minuts, pintarem tota la trena amb aquesta glassa i posem 8 minuts al forn amb aquest apagat. La mateixa escalfor caramel·litzarà la glassa.
Deixarem refredar damunt d'una reixeta.
Panellets d'aquest any! boníssims!


8 comentaris:

  1. Em deixo convidar Teresa. De totes maneres a casa no falta la pasta de full a la nevera, sempre hi han opcions dolces i salades per fer que ens agraden molt i si veig que està a punt de caducar i no tinc previst gastar-la, doncs la congelo.
    Uns panellets que fan molt bona cara i la trena igual, m'has fet venir gana o potser gula.
    Petons.

    ResponElimina
  2. MMMm, quina bona pinta, el cabell d'àngel m'encanta i això fa cara d'estar boníssim!
    Clara

    ResponElimina
  3. Una buena y fácil solución y es que el hojaldre siempre gusta.
    fantásticos panellets y veo que también has hecho de avellanas.Yo desde que te los vi en el 2013 ya son unos fijos en casa.
    petons

    ResponElimina
  4. Jo sempre en tinc de pasta de full a la nevera . Aquesta trena hem sembla un bon opcio.
    Petons

    ResponElimina
  5. Aquesta es la que mes li agradava al meu pare!!
    Li feia sovint. Ara la faig de crema..jeje
    Petons

    ResponElimina
  6. Aquesta es la que mes li agradava al meu pare!!
    Li feia sovint. Ara la faig de crema..jeje
    Petons

    ResponElimina
  7. La pasta de full és genial, pots fer qualsevol cosa boníssima en un moment, com has fet tu amb aquesta trena, i més si el cabell d'àngel també és casolà!! els panellets també fan un goig que enamoren ;). Un petó!

    ResponElimina
  8. Això és una senyora trena...espectacular!

    ResponElimina