3 d’agost de 2015

BEGUDA AL GINGEBRE


 Tot i que arribo una mica tard...amb aquesta beguda tan refrescant participo al HEMC 68 , organitzat per Le bon vivant, aquest mes dedicat als sucs, cockails, granissats, batuts..., tot boníssim i ideal per a fer passar la set i la calor...
Encara no fem vacances, però tancarem la paradeta fins setembre! Bon estiu!!

BEGUDA AL GINGEBRE
Ingredients
1 pera madura (tipus Conference)
Suc de dos taronges
Suc de mitja llimona
Gingebre fresc (més o menys la mida d'un gra d'all)
Fulles de menta
Glaçons
Elaboració
En el got de la batedora posem, la pera pelada i sense cor, el gingebre pelat, els sucs de taronja i llimona i les fulles de menta, i jo vaig afegir uns tres o quatre glaçons de gel per a ajudar a que quedés ben triturat i a més a més estigués fresquet, que és del que es tracta!
Si el volem més com a beguda hi podem posar més glaçons, quedarà més líquid i tinfrem una beguda ben refrescant.
Font: blog STOMAKO.com

Seguidors