ÍNDEX DE RECEPTES

16 de gener del 2017

COCA DE CREMA I POMA


Unes postres molt fàcils de fer i d'èxit assegurat!. Només haurem de preparar la crema, muntar la coca i enformar 30 minuts i a triomfar a la taula!
Que tingueu bona setmana!
COCA DE CREMA I POMA
Ingredients
1 Làmina de pasta de full
2 pomes
Crema
250 ml de llet
70 g de sucre
40 g de maizena
1 ou
Pell de llimona
Branca de canyella
Preparació de la crema
En un casso fem bullir la llet amb la pell de llimona i la canyella. Deixem refredar una mica
En un bol batem l'ou, hi afegim el sucre i la maizena i remenem bé fins que s'hagin integrat tot, hi afegim la llet colada i remenem bé. Ho posem de nou al cassó i coem a foc fluix i sense parar de remenar. Quan comenci a espessir traiem del foc, continuem remenant una mica i l'aboquem en un bol, tapem amb film, tocar a tocar per evitar que es faci un tel dur per sobre. Reservem
Cobrim un motlle rectangular (si no en teniu podeu fer-ho tallant un marc de la pasta de full i posar-lo en la base rectangular de pasta de full) amb la pasta de full, traiem la que sobri i repartim la crema que hem preparat.
Rentem les pomes, traiem el cor amb l'estri que hi ha per a fer-ho, si no en tenim les tallem pel mig i el traiem. Fem mitges circumferències, les posem en un bol i les ruixem amb suc de llimona.
Les col·loquem cavalcades (com es veu a la foto) per sobre la crema, empolsinem amb una mica de sucre i coem a 200º durant 30 minuts (forn preescalfat).


11 comentaris:

  1. De les mes fàcils, però bonissima.

    ResponElimina
  2. Què xuli!!!Ara és hora d´aprofitar les pomes i els cítrics.

    ResponElimina
  3. Pasta de full, fruita i crema, es una combinació de 10, aquí no sobra ni mica.
    Petons.

    ResponElimina


  4. Teresa; Una molt bona coca aquesta de poma, quanta raó que té la poma a la cuina...
    Salutacions Teresa¡¡ :O)

    ResponElimina
  5. Senzilla però boníssima!:) I t'ha quedat molt xula també!
    Petons

    ResponElimina
  6. Unos postres que siempre gustan y triunfo asegurado.
    petons

    ResponElimina
  7. és un clàssic que sempre vé de gust! m'encanta menjar-me aquest tipus de postres els diumenges. Suposo que per fer festiu l'últim dia del cap de setmana! petons

    ResponElimina
  8. El millor dels cócs! I t'ha quedat fantàstic!
    Petons!
    Palmira

    ResponElimina
  9. M'encanta! Crema i poma....gran combinació! Vull un tallet!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  10. Quina bona pinta...i el millor és que es fa en un tres i no res!!
    Clara

    ResponElimina
  11. Pastissos amb poma, dels meus preferits!! I a més fàcils de preparar..Segur que va desaparèixer un plis! Una abraçada!

    ResponElimina