tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post1267158029420673536..comments2024-02-20T23:15:22.303+01:00Comments on Com a casa, res!: PRÉSSEC EN ALMÍVARTeresahttp://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-30583485343577689012010-09-20T08:42:04.481+02:002010-09-20T08:42:04.481+02:00Hola Olga, no se si posant edulcorant anirà bé...h...Hola Olga, no se si posant edulcorant anirà bé...ho hauríoem de provar!<br />Margarida, ja veus que es ben fàcil, animat i a l'hivern tindràs uns bons préssecs!<br />Gemma, ja m'agradaria tenir presseguers... bé, en teníem però tot s'acaba!ja em fa peneta, ja!<br />Anna, benvinguda! veig que també ets de xocolata! m'encanta!<br />Starbase, la nmeva mare sempre feia l'almívar i l'afegia als préssecs, la resta igual, però d'aquesta manera és molt més secill, i queda fantàstic!<br />La cocinera de Betulo, Laura, visc a la cuina, encara que només sigui per provar-ho us animo a que en prepareu un parell de pots!<br /><br />petons i bona setmana!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-90266133732693115022010-09-19T21:27:27.156+02:002010-09-19T21:27:27.156+02:00No hi ha dubte que aquests préssecs en almibar són...No hi ha dubte que aquests préssecs en almibar són dels més bons que hi ha!<br />ja m'agradaria tastar-los :)Laura (Recetas Trucos y Tips)https://www.blogger.com/profile/02818813337779830356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-54568364046343615412010-09-19T08:58:25.648+02:002010-09-19T08:58:25.648+02:00Mira, jo em pensava que l'almibar es posava ja...Mira, jo em pensava que l'almibar es posava ja fet en el pot i veig que no... diumenge al matí a primera hora i ja m'has ensenyat alguna cosa.<br /><br />Comença bé el dia!! :)))))<br />Merci.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-65734611002225973692010-09-18T17:30:44.829+02:002010-09-18T17:30:44.829+02:00Hola!
Acabo de descobrir el teu blog a través del ...Hola!<br />Acabo de descobrir el teu blog a través del blog del Manel i m'ha encantat. Aquests préssecs tenen una pinta fantàstica i ara és bon moment per aprofitar els últims préssecs de Calanda i fer conserva per a l'hivern. Però he de confessar que, tot i que la fruita d'estiu m'encanta, el torró de xocolata i fruits secs que tens més avall m'ha fer venir salivera. Em sembla que no em podré resistir a provar-lo!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-55791189406377761952010-09-18T09:17:58.270+02:002010-09-18T09:17:58.270+02:00El préssec en almívar fet a casa és molt més bo, o...El préssec en almívar fet a casa és molt més bo, oi? Amb els préssecs collits ben madurs de l'arbre és com són millors.<br />Els meus pares tenen molts préssecs i també en faig moltes receptes, precisament tinc pendent de posar un gelat que vaig fer ;)<br />I la teva melmelada... boníssima!!!!!!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-64748138065594156362010-09-17T22:53:45.632+02:002010-09-17T22:53:45.632+02:00Aquests préssecs han de ser una delícia, una passa...Aquests préssecs han de ser una delícia, una passada!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-90186568038482996792010-09-17T22:26:52.617+02:002010-09-17T22:26:52.617+02:00Amb aquest préssecs tan ons, acabats de collir ha ...Amb aquest préssecs tan ons, acabats de collir ha de quedar genial.<br />Com bé dius, aixó no te preu.<br />Petons i bon cap de setmana.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-21794541562411515252010-09-17T18:04:22.145+02:002010-09-17T18:04:22.145+02:00Quin color més bonic que tenen aquests préssecs!
J...Quin color més bonic que tenen aquests préssecs!<br />Ja m'imagino que no deuen tenir ni punt de comparació als de compra! <br />Jo en menjaria tot l'any, de préssecs, perquè és potser la fruita que més m'agrada.<br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-485729109692682192010-09-17T17:54:07.715+02:002010-09-17T17:54:07.715+02:00Hola!!
Que bons que han d'estar aquests préss...Hola!!<br /><br />Que bons que han d'estar aquests préssecs, res a veure amb els comprats segurs. <br /><br />Una pregunteta...sé que el sucre fa com de conservant i així no es fan malbé, pero si enlloc de sucre li posso edulcorant, saps si haig de modificar alguna cosa o incloure algún ingredient que faci de conservant?<br /><br />Moltes gràcies i si no ho saps, no pateixis!!!<br /><br />Un petó,Olgahttps://www.blogger.com/profile/11059959183394924152noreply@blogger.com