tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post2192412372183577625..comments2024-03-28T22:52:12.792+01:00Comments on Com a casa, res!: MUSAKATeresahttp://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-25279816982832993432010-09-28T23:29:00.402+02:002010-09-28T23:29:00.402+02:00T'ha quedat preciosa, té un aspecte que... ja ...T'ha quedat preciosa, té un aspecte que... ja tinc ganes de provar-la!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-68537641915084062982010-09-28T15:00:22.318+02:002010-09-28T15:00:22.318+02:00Ja veig que és un plat que agrada gairebé a tothom...Ja veig que és un plat que agrada gairebé a tothom, i té una altra cosa a favor, que és plat únic! que ja és prou contundent, té de tot, fècula, proteïnes, verdures, greixos... !<br />Gràcies pels comentarisTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-88182085680238028252010-09-28T12:28:42.381+02:002010-09-28T12:28:42.381+02:00Té una pinta.... l'últim cop que la vaig fer e...Té una pinta.... l'últim cop que la vaig fer em vaig descuidar de la patata! jejej, ara ja m'has ensenyat com va i la tornaré a provar de fer. A mi m'encanta, tot i que sóc com tu, prefereixo la carn barrejada.<br /><br />Fins aviat! ;)Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-68791227094797257212010-09-28T09:28:59.805+02:002010-09-28T09:28:59.805+02:00Que bona aquesta musaka!!!! jo també en pensava fe...Que bona aquesta musaka!!!! jo també en pensava fer ja que encara tenim be nostre congelar i ho mesclaré com tu amb altres tipus de carn. Faré la teva musaka ja ho tenc decidit.<br /><br />Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-76574784850298257422010-09-28T09:06:06.734+02:002010-09-28T09:06:06.734+02:00A mi em va passar el mateix, després de veure tant...A mi em va passar el mateix, després de veure tantes musakes també em van venir ganes de menjar-ne :)<br />Les albergínies tampoc les fregeixo, les faig al forn o a la planxa com tu ;)<br />Boníssima!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-6696902363609518632010-09-28T08:02:48.658+02:002010-09-28T08:02:48.658+02:00La musaka que vas fer et va quedar impressionant, ...La musaka que vas fer et va quedar impressionant, l'aspecte és boníssim, segur que estava deliciosa<br /><br /><br /><br />salutacionsLaura (Recetas Trucos y Tips)https://www.blogger.com/profile/02818813337779830356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-39414435555564154792010-09-28T00:59:16.624+02:002010-09-28T00:59:16.624+02:00espectaclar musaka amb aquesta capa gruixuda de be...espectaclar musaka amb aquesta capa gruixuda de beixamel i de formatge gratinat, un plat de festa, no hi ha dubte.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-22708249910116883022010-09-28T00:13:10.689+02:002010-09-28T00:13:10.689+02:00Quina bona pinta.
Em va passar el mateix de tant v...Quina bona pinta.<br />Em va passar el mateix de tant veure moussaka vaig acabar fent-la.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-59813095738760649962010-09-27T23:46:16.984+02:002010-09-27T23:46:16.984+02:00Mmmmm, musaka!! Ara que ja torna la temperatura ad...Mmmmm, musaka!! Ara que ja torna la temperatura adequada segur que en farem de tant en tant.<br /><br />No la he fet mai 'autèntica' o sigui amb carn de bé...aquest any mirarè de fer-la.<br /><br />Una salutació!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-58352179080883570132010-09-27T23:45:10.998+02:002010-09-27T23:45:10.998+02:00¡Que bona! Jo la vaig fer sense carn, pero tinc un...¡Que bona! Jo la vaig fer sense carn, pero tinc una pendent amb una bona carn picada i la teva recepta té molt bona pinta. <br /><br />Un petó,Olgahttps://www.blogger.com/profile/11059959183394924152noreply@blogger.com