tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post3974070685927490828..comments2024-03-28T22:52:12.792+01:00Comments on Com a casa, res!: PA DE PESSIC JAPONÈS (KASUTERA)Teresahttp://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-12293998297674106882016-09-25T20:37:23.113+02:002016-09-25T20:37:23.113+02:00El provarem.
Tot son tècniques.
Si tu ho dius, te...El provarem. <br />Tot son tècniques.<br />Si tu ho dius, te que estar boníssim!!!!<br />PetonsISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-18245536439152615712016-09-20T23:24:39.588+02:002016-09-20T23:24:39.588+02:00Té una pinta genial, me l'apunto!!Té una pinta genial, me l'apunto!!Sussi Abelhttps://www.blogger.com/profile/13503902628218947539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-4034890048394092792016-09-20T22:47:29.123+02:002016-09-20T22:47:29.123+02:00Aquest no me'l perdo! Ha de ser molt curiós el...Aquest no me'l perdo! Ha de ser molt curiós el fet d'embolicar-lo! Ho haurem de provar!<br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-77797872625046304622016-09-20T22:20:53.399+02:002016-09-20T22:20:53.399+02:00Què curiós això d'embolicar-lo, no ho havia vi...Què curiós això d'embolicar-lo, no ho havia vist mai!! Però si dius que és tant bo ho haurem de probar algun dia!!<br />Que vagi bé! ClaraAmblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-75406952911791624222016-09-20T19:44:46.687+02:002016-09-20T19:44:46.687+02:00A Jordi li van ensenyar, per mantenir la humitat d...A Jordi li van ensenyar, per mantenir la humitat dels bescuits, sobretot, si el fas d'un dia per un altre, d'embolicar-lo just quan el treus del forn perquè així al dia següent està com acabat de fer. Jo ho he fet també i el bescuit queda tendre, gens sec. Petonets!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-53804943608608892512016-09-20T08:03:26.863+02:002016-09-20T08:03:26.863+02:00no n'havia sentit mai a parlar! però com dius,...no n'havia sentit mai a parlar! però com dius, sembla bonissim, i ha de ser estrany això d'embolicar-lo!! m'el guardo per tastar-lo!!! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-33037135958043519072016-09-19T23:31:16.705+02:002016-09-19T23:31:16.705+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.No tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-11897324274860778652016-09-19T23:31:02.764+02:002016-09-19T23:31:02.764+02:00Cocs, això, provar...uuuffff això d'escriure a...Cocs, això, provar...uuuffff això d'escriure amb el mòbil i de nit 😂😂😂😂No tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-49572001987485989642016-09-19T23:28:38.034+02:002016-09-19T23:28:38.034+02:00Mira que en sóc molt fan dels coxs, però aizò d...Mira que en sóc molt fan dels coxs, però aizò d'embolicar-lo en calent...coses dels japonesos 😂😂😂😂 però si queda bo i esponjós s'haurà de peovar.<br />Ptnts<br />GlòriaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-79256270123147667022016-09-19T15:28:09.126+02:002016-09-19T15:28:09.126+02:00Em sembla ben curiòs això d'embolicar un pà de...Em sembla ben curiòs això d'embolicar un pà de pessic... i a més porta poca farina per tant ous i sucre. Segur que la seva textura no deixa indifferent!!<br />Petons i bona setmana,<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.com