tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post5319503781611645873..comments2024-02-20T23:15:22.303+01:00Comments on Com a casa, res!: ENTREPÀ DE CARN DE PORC A LA SAL, OUS DE GUATLLA I FORMATGE CHEDDARTeresahttp://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-13539179212201831272012-05-20T20:19:00.167+02:002012-05-20T20:19:00.167+02:00Tremendo bocata !!!!!! es una comida como Dios ma...Tremendo bocata !!!!!! es una comida como Dios manda en formato "tira millas" .... que bueno, con la de tiempo que hace que no pruebo el pan sueño con uno de estos ..... jajajaTeresahttps://www.blogger.com/profile/05575010406299991585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-68659493604287010012012-05-20T20:02:10.740+02:002012-05-20T20:02:10.740+02:00Un entrepà contundent i molt bo!Un entrepà contundent i molt bo!ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-63914293937258694362012-05-17T12:13:45.388+02:002012-05-17T12:13:45.388+02:00Un entrepà de plat únic! Deu ser boníssim!
MartaUn entrepà de plat únic! Deu ser boníssim!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-18346145528965505352012-05-17T08:13:37.085+02:002012-05-17T08:13:37.085+02:00Aquest entrepà amb tots els ingredients que porta ...Aquest entrepà amb tots els ingredients que porta te d’estar boníssim. La carn cuita a la sal te un toc molt especial i bo.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-60156546087359948082012-05-16T22:46:23.578+02:002012-05-16T22:46:23.578+02:00Hace poco que hice el solomillo a la sal y lo que ...Hace poco que hice el solomillo a la sal y lo que me sobró en un bocata y uhmmm, estaba tan bueno!!<br />BssDolores-MiGranDiversionhttps://www.blogger.com/profile/00510786432682741033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-52339081843570338222012-05-16T21:51:21.645+02:002012-05-16T21:51:21.645+02:00Ostres, m'encanta amb el formatge fos!!!Ostres, m'encanta amb el formatge fos!!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-29741635250640514332012-05-16T17:50:18.469+02:002012-05-16T17:50:18.469+02:00Me encanta la carne de cerdo a la sal. Yo suelo ha...Me encanta la carne de cerdo a la sal. Yo suelo hacer el lomo, y como siempre suelen quedarse algunos trozitos de sal, me gusta mucho. Muy apetecible. Me está entrando un hambre horrorosa. Besitos.Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-39106726246168067122012-05-16T17:25:16.358+02:002012-05-16T17:25:16.358+02:00Directament a entrepans preferits!!!! quina passad...Directament a entrepans preferits!!!! quina passada:)))Chez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-36571011097335382662012-05-16T00:44:09.064+02:002012-05-16T00:44:09.064+02:00Quina pinta te aquest entrepà!!!!
Bonissim
PetonsQuina pinta te aquest entrepà!!!!<br />Bonissim<br />PetonsISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-43734306625337659602012-05-15T23:41:08.992+02:002012-05-15T23:41:08.992+02:00Quin "peasso" d'entrepà! Uf, se'...Quin "peasso" d'entrepà! Uf, se'm fa la boca aigua. I amb el cheddar fos... Ai, quines ganes de tastar-lo!<br />Moltíssimes gràcies per participar!<br />Petonets!Marina Xocolata Desfetahttp://xocolatadesfetaimes.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-5068144856044767282012-05-15T22:45:46.957+02:002012-05-15T22:45:46.957+02:00Teresa yo he ido una hora esta tarde a andar para ...Teresa yo he ido una hora esta tarde a andar para compensar y el mio llevaba algo de verdura asi que tu con este dos horas minimo jaja<br />buena combinación y con el secreto iberico queda una carne muy buena,tremendo y bueno bocata<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-59681608055691704822012-05-15T19:45:03.027+02:002012-05-15T19:45:03.027+02:00Hola Teresa, guapa tu
nena que bo, avui no saps p...Hola Teresa, guapa tu<br /><br />nena que bo, avui no saps pas cap on mirar, quina pilla d´entrepans que em trobo per arreu, no sabria pas quin menjar-me,...hum....tots<br /><br />mil petonets SusannaSUSANNAhttp://enrocalacuina.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-12582113340117355342012-05-15T16:42:51.649+02:002012-05-15T16:42:51.649+02:00Has triat una peça del porc exquisita... res millo...Has triat una peça del porc exquisita... res millor que un secret ibèric.... així que l´entrepà t´ha quedat de luxe!!! m´encanta!!! petons,Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-13267252702136735662012-05-15T16:08:16.429+02:002012-05-15T16:08:16.429+02:00Són les 4 de la tarda i ja m'ha tornat a agafa...Són les 4 de la tarda i ja m'ha tornat a agafar la gana! Quina pinta!!<br />Moltes gràcies per participar!<br />Petons<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-86664095731890942672012-05-15T14:37:46.245+02:002012-05-15T14:37:46.245+02:00Amb una peça de carn tan bona i feta així, l'e...Amb una peça de carn tan bona i feta així, l'entrepà ha de ser bruuutal!Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-35082405063454834922012-05-15T11:48:19.537+02:002012-05-15T11:48:19.537+02:00Mare meva quina pinta amb aquest formatge desfet.....Mare meva quina pinta amb aquest formatge desfet... delicios!! PetonsPilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-43277893866451469742012-05-15T10:02:39.561+02:002012-05-15T10:02:39.561+02:00Uaaaaala!!! quin entrepa més currat!!! m'encan...Uaaaaala!!! quin entrepa més currat!!! m'encanta!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-83543453370504932552012-05-15T09:16:50.076+02:002012-05-15T09:16:50.076+02:00Una proposta ben energètica! Té una pinta genial. ...Una proposta ben energètica! Té una pinta genial. <br />Tens raó entre el pa hi cap gairebé tot.<br />Una elaboració de la carn molt treballada i que m'agrada. Ho he de provar de ferA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-64182167751421856022012-05-15T07:52:38.313+02:002012-05-15T07:52:38.313+02:00Uau, Teresa, amb un entrepà d'aquests vas serv...Uau, Teresa, amb un entrepà d'aquests vas servit per tot el dia, je je je ... <br />Ideal per un dia d'excusió on necessites molta energia ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-35427813382918491092012-05-15T07:48:42.749+02:002012-05-15T07:48:42.749+02:00Ha de estar bonísim!
El toc que deixa la sal a la ...Ha de estar bonísim!<br />El toc que deixa la sal a la carn ja és únic i l'acompanyament que porta... Quina fam!Maryarhttps://www.blogger.com/profile/08409313730431164260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-14144167474428731802012-05-15T07:32:58.280+02:002012-05-15T07:32:58.280+02:00Uau, quin coloret aquesta carn :). M'encanta l...Uau, quin coloret aquesta carn :). M'encanta la entraña, aquest tall que mica en mica anem trobant a casa també :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-21220476683415325312012-05-15T06:55:15.087+02:002012-05-15T06:55:15.087+02:00Un entrepà com aquest i una cerveseta............ ...Un entrepà com aquest i una cerveseta............ quin sopar més bò.<br />PetonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-79216064065226359012012-05-15T06:35:59.442+02:002012-05-15T06:35:59.442+02:00MMMmmm potent i sabrosíssim!!! se'm cau la bab...MMMmmm potent i sabrosíssim!!! se'm cau la baba de veure aquests formatge desfet surtint per les vores!! aixxxx.....no tinc mesura!! jeje petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-40027690803724562532012-05-15T00:38:21.818+02:002012-05-15T00:38:21.818+02:00I el formatge regalimant!!!! quina salibera .
Pe...I el formatge regalimant!!!! quina salibera . <br /><br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-4964257915566059702012-05-15T00:12:56.287+02:002012-05-15T00:12:56.287+02:00Això sí que és un entrepà contundent! Sí senyora!!...Això sí que és un entrepà contundent! Sí senyora!! I amb aquest cheddar tot desfet que regalima pels costats...Mmmm Irresistible!!<br />És ben bé com un àpat sencer enmarcat entre dues llesques de pa. (Jo en sé d'un que es tornaria boig amb un entrepà així...) ;-)<br /><br />Una abraçada!<br /><br />EvaAlfriston Cottagehttps://www.blogger.com/profile/02740431982385147641noreply@blogger.com