tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post6964416272892337192..comments2024-03-28T22:52:12.792+01:00Comments on Com a casa, res!: HOMENATGE A SANTI SANTAMARIA (recepta del dia)Teresahttp://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-15916505118592052582011-02-24T11:15:53.426+01:002011-02-24T11:15:53.426+01:00Hola Teresa, guapa tu
me ha semblat lleig per alg...Hola Teresa, guapa tu<br /><br />me ha semblat lleig per algùn lloc, que estàs pasan per un molt mal moment personal, si es així, et desitjo, lo millor, i que la pena que t´en volta , es desfaci en tot el possible,...sigui el que sigui, o sento molt, a millorar, cuida´t molt preciosa<br /><br />mil petonets SusannaSUSANNAhttp://enrocalacuina.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-58099588657740629282011-02-24T07:37:16.735+01:002011-02-24T07:37:16.735+01:00❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hola Teresa, gracias por c...❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤<br /><br />Hola Teresa, gracias por compartir esta receta, que descanse en Paz...en fin teresa quería con tu permiso, reiterarte la invitación e invitar a tus seguidores al Concurso de Tu E Chef de Hierbas y Especias, concursar es muy fácil, sólo tienes que preparar una receta cuyo toque principal sea una Hierba o Especia (de uso alimentario), como por ejemplo "Pollo al romero" o "Bizcochuelo de Canela", hacerle una foto y seguir las instrucciones del concurso…quieres saber más del concurso?? Visítame pinchando sobre el <a href="tuechef.blogspot.com/2011/02/concurso-de-hierbas-y-especias.html" rel="nofollow">Enlace del Concurso </a>.<br />Un Beso muy gordo!! Te espero!!<br />Pili<br /><a href="tuechef.blogspot.com" rel="nofollow">Tu E Chef</a><br /><a href="tuechef.blogspot.com" rel="nofollow">http://tuechef.blogspot.com </a><br /><a href="tuechef.blogspot.com/2011/02/concurso-de-hierbas-y-especias.html" rel="nofollow">Enlace del Concurso </a><br /><br />❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤E chefhttps://www.blogger.com/profile/00013909801552223877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-56334069878381357912011-02-23T10:01:11.697+01:002011-02-23T10:01:11.697+01:00Teresa, un gran homenatge amb aquest llobarro!
Pet...Teresa, un gran homenatge amb aquest llobarro!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-47423437065661488762011-02-22T20:06:38.792+01:002011-02-22T20:06:38.792+01:00No hi ha horaris per a fer un comiat, i aquest és ...No hi ha horaris per a fer un comiat, i aquest és un gran comiat amb aquest llobarro!! Merci per posar el teu granet de sorra :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-16566194514905734182011-02-22T08:04:31.181+01:002011-02-22T08:04:31.181+01:00Aquest plat de peix es la millor manera de fer-li ...Aquest plat de peix es la millor manera de fer-li un bon homenatge<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-8678095693256375032011-02-21T13:06:55.237+01:002011-02-21T13:06:55.237+01:00Amb un producte de bona qualitat tot surt mol mill...Amb un producte de bona qualitat tot surt mol millor...<br />Estupenda elaboracióMarisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-72408727559458975342011-02-20T23:47:36.940+01:002011-02-20T23:47:36.940+01:00Una bona manera senzilla i exquisita de fer un pei...Una bona manera senzilla i exquisita de fer un peix de per sí boníssim i una bona manera d'homenatjar un gran cuiner. A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-38809162074408146202011-02-20T23:29:10.869+01:002011-02-20T23:29:10.869+01:00Una recepta ben deliciosa per a aquest homenatge t...Una recepta ben deliciosa per a aquest homenatge tan sentit!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-57204715707447526972011-02-20T20:48:39.719+01:002011-02-20T20:48:39.719+01:00Molt bo , aquest llobarro!!!! Un bon homenatge Ter...Molt bo , aquest llobarro!!!! Un bon homenatge Teresa. Fa molta mengera. Una besadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-8142937640930867442011-02-20T17:38:50.601+01:002011-02-20T17:38:50.601+01:00Un bon homenantge el que s'ha fet!! Un plat am...Un bon homenantge el que s'ha fet!! Un plat amb bons ingredients... el millor! PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-82203449291357457112011-02-20T16:57:33.569+01:002011-02-20T16:57:33.569+01:00Deliciós el llobarro fet així.
Un bonic homenatge....Deliciós el llobarro fet així.<br />Un bonic homenatge.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-5878195644456341952011-02-20T13:13:16.956+01:002011-02-20T13:13:16.956+01:00Teresa,
El peix, si és fresc, com menys elaborat m...Teresa,<br />El peix, si és fresc, com menys elaborat millor, i a la planxa és, sens dubte, una de les bones alternatives. <br />Bons productes i ben treballat, l'esència de la cuina d'en Santi... i de molta més gent.<br />Salut.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-53005174502241125942011-02-20T10:54:19.478+01:002011-02-20T10:54:19.478+01:00Un plat senzill, saborós i molt de casa. Segur que...Un plat senzill, saborós i molt de casa. Segur que el Santamaria se'n sentiria orgullós!<br /><br />Salutacions!<br />La Taula d'en BernatLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-18299948796428305392011-02-20T10:29:57.241+01:002011-02-20T10:29:57.241+01:00Un bon homenatge a Santi Santamaria. Felicitats pe...Un bon homenatge a Santi Santamaria. Felicitats pel plat.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-72669891013655659622011-02-20T09:55:06.812+01:002011-02-20T09:55:06.812+01:00Un plat sencil, sà i deliciós ¡ que més es pot dem...Un plat sencil, sà i deliciós ¡ que més es pot demanar? <br />PetonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-37188191993104134732011-02-20T09:42:21.372+01:002011-02-20T09:42:21.372+01:00un gran plato ideal para saborear la sencilles de ...un gran plato ideal para saborear la sencilles de muchas recetas del Santi que lo primordial es la materia prima y lo mas cercana posible<br />peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-21621785823610727632011-02-20T08:50:26.053+01:002011-02-20T08:50:26.053+01:00Un plat senzill i saborós, amb ingredients de luxe...Un plat senzill i saborós, amb ingredients de luxe. L'amanida amb la ruca i el tomàquet sec ha de quedar molt gustosa.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-79273040011697733232011-02-20T07:57:37.006+01:002011-02-20T07:57:37.006+01:00un plat molt bo,segur que estaria molt content,pet...un plat molt bo,segur que estaria molt content,petonsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-19034750207482425142011-02-20T03:31:53.125+01:002011-02-20T03:31:53.125+01:00Teresa, has arribat a temps perquè poguem gaudir d...Teresa, has arribat a temps perquè poguem gaudir del magnífic llobarro, senzill i deliciós.<br />una abraçadaMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-18319865484486767172011-02-20T02:50:01.200+01:002011-02-20T02:50:01.200+01:00Hola Teresa, guapa tu
un plat deliciós, gràcies p...Hola Teresa, guapa tu<br /><br />un plat deliciós, gràcies per compartir <br /><br />mil petonets SusannaSUSANNAhttp://enrocalacuina.blogspot.comnoreply@blogger.com