ÍNDEX DE RECEPTES

4 de febrer del 2020

BAGELS

Avui trobem el moment d'escriure una mica... bé, de publicar! que ja va sen hora!!! Vaig veure fer la recepta a Canal Cocina, al programa Masas saladas, de Rocio Arroyo, i l'endemà ja els teníem a punt... Què bons! no van durar gaire... 
I abans no perdi o no recordi la recepta la publico per a tenir-la i també per a animar-vos a que la feu, perquè el resultat és excel·lent!!! us agradaran!!
És llarga l'explicació però no costa gens.
Ah! i farciu-los del que més us agreadi, accepten tot tipus d'ingredient!
Ànims!!
BAGELS 
Ingredients 
400g de farina de força
125 ml d'aigua
125 ml de llet
15 g de llevat fresc
30 g de mantega
1 c/c de sal
1 c/c de sucre
1 ou
Llavors de sésam, blanc i negre (qualsevol llavor que tingueu i agradi)
Preparació
Jo vaig fer la massa amb la KA, accessori ganxo.
En el bol del robot posem la farina, la sal i el sucre, barregem i hi afegim la llet i l'agua, han d'estar tèbies, hi podem desfer el llevat, i afegim tot al bol, barregem. Desfem la mantega al microones i l'afegim a la barreja, barregem bé fins que estigui tot ben integrat, i amassem durant uns 5 minuts, hem de tenir una massa fina i elàstica. La traiem del bol, l'amassem una mica donant-li forma de bola i la tornem al bol, tapem amb un drap i deixem reposar durant 1 hora, firn a doblar el volum.
Jo aquest pas el vaig fer més fàcil, com la Rocio fa en el video, posar tots els ingredients al bolmi amassar 5 minuts... més ràpid!
Aboquem la massa a la taula enfarinada, amassem una mica per desgasificar-la, i la tallem en 6 porcions, de cada una en fem una bola, bolejant cada una d'elles. Amb els dits fem un forat al mig i el fem més gran, després es tanca una  mica, s'ha de fer grandet... i quan ho tenim tapem amb un drap i deixarem reposar 30 minuts.
En una olla ambpla posem aigua a escalfar amb una c/p de sucre.
Quan l.aigua bulli i els bagels hagin reposat els introduim un a un i deixem que coiguin uns 15 minuts per cada banda. Els traiem i deixem que s'escorrin bé (damunt d'una reixeta). Els anem posant en una safata de forn folrada amb paper sulforat, els pintem amb ou batut, empolvorem amb el sésam i coem a 200º durant 20-25 minuts. 
Quan estiguin ben rossets, esl traiem del forn i deixem refredar.



   

2 comentaris:

LA COCINERA DE BÉTULO ha dit...

Aquests pans queden molt bons, una manera de viatjar sense sortir de casa.
Petons.

Oncasinosite Net ha dit...

I am very grateful that I have crossed your site. Your content was very great that I cant stop reading each post that you have. I hope for the best outcome of your site. Thanks 바카라사이트

Seguidors