ÍNDEX DE RECEPTES

11 de febrer del 2020

BRAÇ DE GITANO

Unes postres ben fàcils i bones!! el braç de gitano són d'aquelles receptes molt versàtils, pots farcir-los del que més agradi o tinguis en aquell moment. Aquesta recepta per a fer el pessic del braç és de les més ràpides de fer i de les que més m'han agradat. 
En aquesta ocasió està farcit d'una capa de melmelada de figa i una ganache de xocxolata. Ens va agradar molt!!! tot un èxit !
BRAÇ DE GITANO
Ingredients
100 g de sucre
100 g de farina (normal o de rebosteria)
4 ous
Ganache de xocolata
100 g de xocolata 70% (al vostyre gust...)
100 g de nata per a muntar
Preparació
Primer fem la ganache de xocolata. Escalfem la nata, hi aboquem la xocolata trossejada, esperem 1-2 minuts i remenem molt bé fins a tenir una barreja fina i brillant. Reservem (la podem fer el dia abans, o bona estona abans)
Per a fer el pessic del braç batem molt bé els ous amb el sucre, fins a que doblin el volum i tinguem una barreja blanquinosa i escumosa. Poc a poc i amb moviments envoltants hi afegim la farina. Aboquem la barreja en una safata folrada amb paper especial per a forn, allisem la superficie per a que quedi una capa fina igual per a tot el motlle. Coem 8 minuts a 180º, forn preescalfat.
Un cop cuit, el traiem del forn i l'aboquem damunt d'un drap humit, traiem el paper de forn, amb compte, i l'enrotllem amb el drap, deixem refredar o el tenim així fins al moment de farcir.
Quan esta fred el desenrotllem, tallem els extrems per a quer quedin ben rectes, posem una capa de melmelada i per sobre d'aquesta repartim la ganache de xocolata, tornem a enrotllar bé apretant una mica pera donar-li bé la forma i reservem fins a presentar-lo. Moment abans de portar-lo a taula l'empolsinem amb sucre llustre.



3 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Saps que fa ben poc vaig preparar un braç per primera vegada? I mira que és un dels pastissos que més m'agrada!
Aquest teu deu ser ben bo!
Petonets,
Olga

sportstototopcom ha dit...

Thank you for provide us very important information we are pleased to read this article.

스포츠토토

casinositezone.com ha dit...

Rattling wonderful visual appeal on this web site, I’d value it 10 over 10. 토토사이트
<

Seguidors