tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post1008603931160562197..comments2024-02-20T23:15:22.303+01:00Comments on Com a casa, res!: KULFI DE MANGOTeresahttp://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-57175292881322044572016-09-17T20:21:07.805+02:002016-09-17T20:21:07.805+02:00Quinta pintorra! Ara calòric, eh? llet condensada,...Quinta pintorra! Ara calòric, eh? llet condensada, nata...Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-40169238021272530562016-09-17T11:21:54.588+02:002016-09-17T11:21:54.588+02:00Jo, com la majoria, em decanto per la versió rápid...Jo, com la majoria, em decanto per la versió rápida..jeje. Segur que esta igual de bona.<br />PetonsGEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-6449741736194111972016-09-16T11:28:35.054+02:002016-09-16T11:28:35.054+02:00Teresa; Molt lograt i també molt ben condimentat. ...<br /> Teresa; Molt lograt i també molt ben condimentat. A l'Índia és el fruit més emblamàtic i un dels països més productors d'aquest fruit. No és d'extrenyar que es poguin fer, dolços i pastissos tant lograt com aquest.<br /> Una abaraçada Teresa¡¡ :O) Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-61964819009044738262016-09-15T20:53:24.511+02:002016-09-15T20:53:24.511+02:00Estar vigilant llet 2 hores em sembla molt... però...Estar vigilant llet 2 hores em sembla molt... però amb llet condensada la versió ràpida em sembla ideal!!!<br />Petons<br />PalmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-41663434052191121432016-09-15T19:57:13.502+02:002016-09-15T19:57:13.502+02:00Tenen molt bona pinta, i amb el gust tant bo de ma...Tenen molt bona pinta, i amb el gust tant bo de mango...aquí ja fa fresca, però si torna la calor m'animo a provar-los!!Amblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-83327959944991354792016-09-15T19:49:54.659+02:002016-09-15T19:49:54.659+02:00Jo també elegiria l'opció més ràpida, dos hore...Jo també elegiria l'opció més ràpida, dos hores són dos hores...el resultat pinta ben saborós! Segur que és ben cremós! Tinc un mango al frigorífic i ja veurem si no acabarà com un deliciós kufi! Petonets!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.com