tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post4408664327448570383..comments2024-02-20T23:15:22.303+01:00Comments on Com a casa, res!: RED VELVET CAKETeresahttp://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-90958113273058046612015-06-24T17:52:27.355+02:002015-06-24T17:52:27.355+02:00A mi m'encanta i a més és preciós. Però l'...A mi m'encanta i a més és preciós. Però l'acostumo a fer sense el frosting.<br />Ptnts<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-51836277675641215512015-06-24T15:33:18.436+02:002015-06-24T15:33:18.436+02:00Sempre m'ha cridat molt l'atenció aquest p...Sempre m'ha cridat molt l'atenció aquest pastís...hauré de probar-lo aviat! T'ha quedat de luxe i segur que estava boníssim oi??<br />Que vagi bé, ClaraAmblesmansalamassahttps://www.blogger.com/profile/03048496929726139843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-71775486145815032082015-06-23T19:23:26.097+02:002015-06-23T19:23:26.097+02:00Teresa te ha salido muy bien este clasico de la re...Teresa te ha salido muy bien este clasico de la repostería americana.Y el punto de aceite mucho mejor que la mantequilla.<br />Bona revetlla<br />petonsMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-80241147201190871192015-06-23T17:54:34.957+02:002015-06-23T17:54:34.957+02:00Teresa quan estgui a punt ja to dire . Ha de macer...Teresa quan estgui a punt ja to dire . Ha de macerar 40 dies . Fins a l'agost ens haurem desperar . <br />petons I bona revetlla .QUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-56228941369645753072015-06-23T09:04:22.591+02:002015-06-23T09:04:22.591+02:00és tan bonic aquest pastís! amb el color que té ho...és tan bonic aquest pastís! amb el color que té ho diu tot! petons i bona revetllatrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-53355855629170418872015-06-23T08:33:28.824+02:002015-06-23T08:33:28.824+02:00Hola Gemma, el formatge de cabra ha de ser de gust...Hola Gemma, el formatge de cabra ha de ser de gust suau, del de rul·lo no que és més fort, i en porta poc, no destaca el seu gust. Prova-ho ja veuràs que queda molt suau.<br />Gràcies a totes/ts!! bona revetllaTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-80369785788063640762015-06-23T08:23:07.139+02:002015-06-23T08:23:07.139+02:00Tot un clàssic de la pastisseria americana que té ...Tot un clàssic de la pastisseria americana que té l'èxit assegurat!<br />M'ha sorprès molt que posis formatge de cabra a la cobertura... no queda massa fort de gust?<br />He estat fent experiments posant remolatxa al pa de pessic (el redvelvet original era de remolatxa, d'aquí el color) i queda vermell molt xulo. Però té un inconvenient: quan congeles el pa de pessic, perd el color... així que no em queda més remei que fer-lo amb colorant, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-76201848660709070292015-06-22T23:50:44.200+02:002015-06-22T23:50:44.200+02:00Apa, qué xulo t'ha quedat!! Que no porti mante...Apa, qué xulo t'ha quedat!! Que no porti mantega ja em convenç prou, però el desarè per més endavant.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-64742536754907976292015-06-22T23:26:59.115+02:002015-06-22T23:26:59.115+02:00quin pastis, mes i mes bo!!!!quin pastis, mes i mes bo!!!!lolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-29519869493890072822015-06-22T23:13:58.199+02:002015-06-22T23:13:58.199+02:00Quina hermosura de pastís, el contrast de colors é...Quina hermosura de pastís, el contrast de colors és preciós!VISCalacuinahttps://www.blogger.com/profile/03972103820999405709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-78548472769778413142015-06-22T15:33:09.454+02:002015-06-22T15:33:09.454+02:00Que rebo que te que ser...nomes de veurol enamora....Que rebo que te que ser...nomes de veurol enamora...petonets bonica.mamiluhttps://www.blogger.com/profile/12032683501983584516noreply@blogger.com