tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post8062161754059628091..comments2024-03-28T22:52:12.792+01:00Comments on Com a casa, res!: MANTEGA CLARIFICADATeresahttp://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-83740894180733979432022-12-01T15:06:58.177+01:002022-12-01T15:06:58.177+01:00Jo en vaig comprar però no sé fer la servir!Jo en vaig comprar però no sé fer la servir!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-89017063366313000332010-11-19T12:53:36.907+01:002010-11-19T12:53:36.907+01:00Molt interesant, sembla prou fàcil tal i com ho ex...Molt interesant, sembla prou fàcil tal i com ho expliques.<br />Hauré de provar-la<br />Un bessetteresahttps://www.blogger.com/profile/18050862730438209176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-72967650400291876022010-11-19T11:23:35.118+01:002010-11-19T11:23:35.118+01:00Tal como ho expliques es veu fàcil, em passa com a...Tal como ho expliques es veu fàcil, em passa com a tu que al llegir aquests ingredients ja passes de puntetes per la recepta.<br />Petons i bon cap de setmana.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-895211804263719382010-11-19T08:56:14.033+01:002010-11-19T08:56:14.033+01:00Gemma, encara hem aprés més, això dels puntets neg...Gemma, encara hem aprés més, això dels puntets negres que són la lactosa... tot té una explicació, gràcies!<br />Statbase, jo també sóc mandrosa... però els dolcos guanyen! <br />Dolorss, visc a la cuina, Cristina,anirac, animeu-vos, la podem fer servir en més ocasions de les que pensem, el comentari de la Gemma n'és una prova.<br />Bon cap de setmana! (què ràpid passa...tot, eh?)Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-53147200854421410522010-11-18T23:27:02.923+01:002010-11-18T23:27:02.923+01:00Doncs a mi també em passa el que et passava a tu, ...Doncs a mi també em passa el que et passava a tu, pensava que era difícil de fer. M'has animat a provar-ho, ho faré segur!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-41070970179779272482010-11-18T19:19:34.410+01:002010-11-18T19:19:34.410+01:00Molt interessant...tindré em compte aquesta entrad...Molt interessant...tindré em compte aquesta entrada...L´has explicada molt bé.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-66114038304142943832010-11-18T19:11:30.878+01:002010-11-18T19:11:30.878+01:00Ostres nena, que ben explicat, m'ho imprimiré,...Ostres nena, que ben explicat, m'ho imprimiré, mai he fet la mantega clarificada i com be dius hi ha vegades que no t'atreveixes a fer una recepta per que sembla complicada i de fet no ho és.<br /><br />Gràcies!!<br /><br />petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-79927671540027928762010-11-18T17:50:10.636+01:002010-11-18T17:50:10.636+01:00És ben fàcil de fer, oi? I per pintar masses com l...És ben fàcil de fer, oi? I per pintar masses com la pasta fil·lo queda molt millor, ja que així no surten els típics puntets negres que indiquen que s'ha cremat la lactosa ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-37265253752905482942010-11-18T17:43:15.212+01:002010-11-18T17:43:15.212+01:00És facil com bé dius, però com que no sóc gaire pa...És facil com bé dius, però com que no sóc gaire pastisser em fa maaaaaaaandra :-Pstarbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6914711416820188180.post-55309578494404326512010-11-18T17:29:23.165+01:002010-11-18T17:29:23.165+01:00hola,
jo no tenia molt clar tampoc que era aquest...hola,<br /> jo no tenia molt clar tampoc que era aquesta mantega, però tens raó sembla prou fàcil de fer tal i com ho expliques...m'hauré d'animar i provar-la!!anirachttp://paamboliisucre.blogspot.com/noreply@blogger.com