ÍNDEX DE RECEPTES

3 de maig del 2010

COCA FINA DE POMA I MADUXA

Encara que hem començat a mirar una mica (o molt) el que mengem, l’estiu està aquí mateix..., per aquest diumenge vaig fer aquesta coca fina de poma i maduixes.

Aprofitant que havia fet ulleretes, vaig fer que em sobrés aquesta mitja làmina de pasta de full per la coca.
La melmelada que vaig posar era d’albercoc, que ja me’n queda poca..., sort que ara ja ve el temps i s’haurà de fer, podeu trobar la recepta aquí:
http://comacasa-res.blogspot.es/1244548159/melmelada-d'albercoc-amb-taronja-i-vainilla/
Aquesta coca és fina i lleugera, no t’atipa però per acabar el dinar cau molt bé!


COCA FINA DE POMA I MADUIXES

Ingredients:
- Pasta de full
- Pomes
- Maduixes
- Melmelada d’albercoc

Col•loquem la pasta de full a la safata del forn, on haurem posat paper especial per a forn, la punxem perquè no pugi, deixant un cm al voltant. Cobrim amb melmelada d’albercoc i repartim. Pelem i tallem les pomes pel mig, tallem en mitges llunes de mig cm aproximadament, i les anem col•locant cavalcades, deixem un espai entre les fileres perquè un cop cuita, en aquest espai, hi posarem les làmines de maduixa.

Coem, amb el forn preescalfat, durant 30 minut, fins que veiem que està torradeta, a 180º.
Traiem del forn i deixem refredar.

En un colador posem melmelada d’albercoc i amb l’ajuda d’una cullera la colem, ens quedarà un culis fi amb el què pintarem tota la superfície de la coca un cop aquesta s’hagi refredat, li donarà bon gust i lluentor.



Bon profit!

6 comentaris:

  1. Molt maca i ben bona!!!! Les lamines de pasta de full són un gran invent!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Boníssima i molt vistosa, amb aquests colors... Aquesta coca queda més lleuger que la semblant que es fa amb crema pastissera sota la fruita, ideal per començar a mirar per l'operació biquini, je je je...

    ResponElimina
  3. Gemma, a mi m'agrada més amb la crema... però com bé dius... s'ha de mirar, que tenim l'estiu aquí.. ¿?
    Maria, com dius és un grna invent... la de Lidl per mi és la millor.
    Bon dilluns! encara que plogui!
    petó

    ResponElimina
  4. Te la menjaries pels ulls aquesta coca.
    És d'aquells postres lleugerets, però boníssims!

    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Una coca molt fina tant de gust com de presentació!! Deliciosa!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Que bona, la pasta de full, la melmelada d'albercoc, la poma i la maduixa... t'ha quedat maquíssima i segur que boníssima.
    PTNTS
    dolça

    ResponElimina