Van quedar un vol-au-vents ben vistosos i bons per l'aperitiu del diumenge.
La textura d'aquest guacamole és molt agradable, sobretot a qui no li agrada massa les coses amb textura pastosa.
Proveu-lo que us agradarà!
GUACAMOLE
Ingredients
- un alvocat
- un ceba tendra (petita)
- un tomàquet madur
- suc de llimona
- sal i pebre
Preparació
Tallem la ceba a daus molt petits.
Pelem el tomàquet, traiem les llavors i pelem, tallem a daus molt petits.
Pelem l'alvocat, i en lloc d'aixafar-lo amb la forquilla, també en fem daus molt petits. Encara que no quedin perfectes no importa, però han de ser petits.
En un bol posem tots els ingredients, remenem bé, l'alvocat com és molt mantecós és desfà una mica, però veureu que queda una textura més sencera que quan l'aixafem amb la forquilla. Afegim el suc de llimona, una o dos culleradetes de postres, la llimona farà que no s'ennegreixi. Salpebrem al nostre gust.
Jo vaig omplir uns vol-au-vents petits, però també queda molt bé i bo amb una torrada.
7 comentaris:
Hola, ens agrada molt aquest invent de posar el guacamole dins de les cassoletes de pasta de full. un petó enorme.
Vermells, queda molt bo, i com la tectura no és pastosa, és agradable al paladar.
Gràcies i petonàs!
Molt bona idea! a casa ens agradarà més d'aquesta manera.
Petonets
És bona idea aquesta de deixar els bocins un poc grandets perquè es puguen veure! Crec que queda molt més vistós si no és que s'ha d'utilitzar a mode de crema...
M'apunte la recepta!
Besades!
M'apunto la idea de fer el guacamole amb trossets. Ha de ser encara millor que tot uniforme, almenys per al meu gust!
hola teresa, guapa tu
m´agrada molt el guacamole i la teva manera de presentar-lo
petonets susanna
Si no us agraden les textures massa pastoses, d'aquesta manera us agradarà, a casa els va agradar més. M'alegra que us hagi agradat!
Petons
Publica un comentari a l'entrada