ÍNDEX DE RECEPTES

1 d’octubre del 2012

FLAM DE CAFÈ

Unes postres ben fàcils i ràpides de fer perquè no us caldrà encendre el forn per coure aquest flam ! Molt bo el resultat, un flam molt gustós i fi. Encara que no sigueu cafeters, proveu-lo, queda un gust molt suau de cafè, gens fort. Podem acompanyar-lo amb nata, amb gelat, i tindreu unes postes de festa!
El color queda més fosc del que es veu a la foto, suposo que hi havia massa llum...!
FLAM DE CAFÈ
Ingredients
1 l de nata per a muntar
4 cullerades soperes de sucre
1 sobre de flam Royal
1 branqueta de canyella (opcional)
8 tasses de cafè
Preparació
Primer farem els vuit cafès, podeu fer-lo també descafeinat, deixem refredar. Quan estigui fred hi desfem el sobre de flam i reservem.
En un cassó posem la nata amb el sucre i la branca de canyella, a mig foc fins a que vulgui bullir, llavors hi afegim la barreja del cafè, anem remenant i quan comenci a bullir ho traiem del foc i omplim els motlles o motlle que tindrem preparat amb el sucre cremat que porta el mateix paquet del flam Royal.
Deixem que qualli a la nevera.

*recepta del bloc "tast de cuina"

14 comentaris:

  1. Fa temps que tinc ganes de fer-lo, Teresa. T'ha quedat fantàstic! Em guardo la teva recepta, a veure si m'hi animo. Petons

    ResponElimina
  2. els flams son els meus postres preferits! son tan versatils!! el de café es bonisssim!!! petonets

    ResponElimina
  3. Directament en nata! Amb un parell! hahaha al meu dietista li ha saltat l'alarme només de que jo ho hagi llegit hahahaha
    Ha d'estar boníssim :)

    ResponElimina
  4. Arf, arf... et pots creure que potser només he fet flam una vegada a la meva vida? Aquest de cafè és una molt bona opció a tenir en compte!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta que té aquest flam de café . M'encanta.
    petons

    ResponElimina
  6. Encantada de conocerte!

    ResponElimina
  7. Sense passar pel forn, em ve de gust fer un flam de cafè.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Teresa cariño, te ha quedado un flan fantastico, con una presencia divina, me ha encantado, y me llevo tu recetica. Un abrazo amiga

    ResponElimina
  9. T’ha quedat espectacular.
    Mira que n’he menjar varies vegades, i m’agrada molt, ara ja tinc la recepta per poder-lo preparar, amb el teu permís queda anotada
    Petons

    ResponElimina
  10. Hola Teresa guapa tu

    Com un bon flam fet a casa, res de res, si quasi et venen ganes que ficari la cullera sopera....es clar

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Te ha quedado un flan perfecto! lo hago diferente a ti así que me guardo tu receta para probar.

    besos

    ResponElimina
  12. Un postre d'aquells ideals per poca fein ai bon resultat.
    Petons

    ResponElimina
  13. M'encanten totes ls postres amb cafè, jo tinc un flam molt semblant que també té molt èxit. I com tu dius, no cal ser gaire cafeter ;)

    ResponElimina