ÍNDEX DE RECEPTES

21 d’octubre del 2012

PASTÍS MINI DE FORMATGE CREMÓS AMB MELMELADA

La setmana passada vaig veure aquest pastís de formatge fresc amb melmelada de mora al bloc "Cocina con Sílvia" i em va agradar de seguida,  i com veieu poc ha durat a la carpeta plena de pendents. En un primer moment poden semblar unes postres molt dolces, la melmelada, la llet condensada... però res d'una dolçor excessiva! L'hem menjat amb diferents melmelades, que ja sabeu que m'agrada molt fer-ne, aquesta és de prunes clàudies, que ha lligat molt bé la mica d'acidesa de la pruna amb la resta d'ingredients. Són unes prostres ràpides de fer, per aquells dies que anem justets de temps, no necessita coure's però sí que heu de tenir la precaució de preparar-lo ben bé 4 hores abans de menjar-lo i si el prepareu el dia abans millor.
Doncs aquí va la recepta! ah! us recomano que feu un tomb pel bloc de la Sílvia, us agradarà!!

PASTÍS MINI DE FORMATGE CREMÓS AMB MELMELADA
Ingredients
400 g de formatge cremós (jo l'he fet amb Philadelphia)
200 g de llet condensada (l'he posat light, que n'hi ha!)
50 g de sucre (jo no li n'he posat)
200 g de nata per a muntar (35 %MG) (ben freda)
2 cullerades de sucre per quan muntem la nata (jo no li n'he posat)
1 sobre de gelatina neutre (Royal)
300 g d'aigua
Melmelada
Preparació
En un bol posem el formatge i la llet condensada i el sucre (si en poseu), amb la batedora elèctrica o a mà (costarà una mica més), barregem molt bé fins a tenir una crema fina.
En una tassa hi posem una tasseta de cafè de l'aigua que tenim mesurada, afegim la gelatina en pols i remenem fins que estigui desfeta.
La resta d'aigua l'escalfem en un cassó i hi afegim la gelatina desfeta, remenem molt bé perquè es dissolgui completament. Ho afegim a la barreja de formatge i llet, remenem molt bé per a que s'integri tot.
Muntem la nata, si voleu amb les dues cullerades de sucre. L'anem afegint a poc a poc a la barreja anterior. Costa una mica al principi, però amb l'ajuda de l'espàtula o de la batedora de mà, amb moviments suaus i de dalt a baix, anireu aconseguint una barreja fina i homogènia.
Omplim les flameres o recipients que tinguem i deixem que qualli, a la nevera, durant al meny 4 hores.
Desemmotlleu i serviu amb melmelada per sobre.


18 comentaris:

  1. Un postre perfecto para cualquier comida!A mi el queso particularmente me gusta de cualquier manera pero en postres especialmente!
    Un placer haberte conocido en persona Teresa.
    Bsss wapísima!

    ResponElimina
  2. que maco presentat individualment! una mossegada de plaer i extasis! petons

    ResponElimina
  3. M'agraden aquests pastissos de formatge freds, jo en tinc un de molt semblant que fa temps que no faig. I amb la melmeada encara més bo ;)

    ResponElimina
  4. Té una pinta fantàstica! Deu ser boníssim
    Marta

    ResponElimina
  5. Ostres quin postre més bo.
    Però tenim un dubte, per emportar-nos-ho a la universitat o a la feina amb carmanyola, es conserva prou bé? Cal posar-ho en fred?

    Gràcies!

    ResponElimina
  6. Hola Cook Go! gràcies per la visita!! el que em preguntes si pots emportar-ho i deixar-ho fora de la nevera, doncs un cop està quallat crec que unes hores pot quedar-se fora de la nevera, com u flam, més ara que ja no fa la calor de l'estiu, però clar, fresc està més bo! espero que el feu i que us agradi!!

    ResponElimina
  7. bueno y bien presentado asi un postre divino
    peto

    ResponElimina
  8. Querida amiga este pastel tiene una pinta de darle honos al nombre cremoso cien por cien, y rico mas todavia, te ha quedado de cine. Un besazo guapa

    ResponElimina
  9. Este pastis tiene que estar bien rico... Bss

    ResponElimina
  10. Teresa ahora que he tenido un hueco estoy empezando a visitaros. Me encantó conocerte,no conocía tu blog, así que solucionado, ya estoy por aquí.
    Me encantan este tipo de pastelitos individuales, quedan magníficos para un rico postre. Además si lleva queso me gusta seguro.

    Besos y nos vemos.

    ResponElimina
  11. Oleeee i oleeee!!! Miara que be!! com m´alegro que us hagi agradat!!! Jo ja he passat aquesta recepta a la carpeta dels dies de presa, ja que molts dies si vaig a sopar a casa d´algú i no tinc temps el faig. Petonets guapi i gràcies pel enllaç!!!

    ResponElimina
  12. El queso me gusta en todas sus formas tanto en dulce como en salado, se ve muy apetecible, fue un placer conocerte, me quedo de seguidora ya que no te tenía un beso.

    ResponElimina
  13. Los pasteles de queso son mis favoritos, este tuyo tiene una pinta genial, Yo también me alegro mucho de haberte conocido.
    Petonets.

    ResponElimina
  14. Hem arribat al teu blog de casualitat, però ens ha agradat tant que ens hi quedarem!!
    ens ha fet molta gràcia ser les seguidores número 200!! tot un honor!!
    ptns!!

    ResponElimina
  15. Fa molt bona fila aquest pastisset! és molt bona la combinació del formatge i la mermelada de fruits vermells!

    ResponElimina
  16. Teresa guapa, un placer el haberte conocido el sábado!! Esta tarta tiene una pinta fantástica, ahora mismo le hincaba el diente, y es que tienes razón... com a casa, res!! jeje
    Un besote enorme.

    ResponElimina