BLOCS CONTRA LA FAM ens convida, als blocs gastronòmics, a que avui, 30 de novembre, publiquem una recepta amb algun d'aquests productes: OLI - LLET - LLEGUMS - CONSERVES DE PEIX , per a donar suport a aquesta gran campanya de recollida d'aliments.
Des de comacasa-res us proposem aquesta samfaina amb cigrons que, acompanyada d'un ou dur pot ben ser un plat únic i complert.
US ANIMO A QUE FEU UNA PETITA APORTACIÓ!
ENTRE TOTS PODEM FER MOLT!
SAMFAINA AMB CIGRONS Ingredients
Un pebrot vermell
un pebrot verd
una esberginia
un carbassó
1/2 kg de tomàquet (el pelem i traiem les llavors i triturem)
Sal
Pebre
Sucre
Llavors de sèsam
Elaboració
Tallem totes les hortalisses a daus més o menys de la mateixa mida (perquè tinguin la mateixa cocció).
En una paella posem oli i anem coent les hortalisses, primer les que tenen la cocció més llarga, així que comencem pels pebrots, l'esberginia, el carbassó, i el tomàquet, salpebrem i posem la mica de sucre (per a traure l'acidesa del tomàquet). Deixem que acabi de coure's, hi afegim els cigrons, remenem amb compte, i només queda afegir els ous durs.
(no vaig arribar a temps de fer la foto amb l'ou dur... ja se l'havien menjat !)
Una recepta sana, gustosa i ben econòmica. Boníssima!
ResponEliminaM'ENCANTA!!! de fet, ja se quin serà el meu dinar d'avui!! petons i deliciosa proposta
ResponEliminaTots amb el gran recapte!! T'han quedat molt bons, i acolorits! Jo he fet servir uns ingredients semblants, també cigrons, tot i que els resultats són ben diferents. A veure si aconsegum molt menjar per donar!!!! Petonets
ResponEliminaFantàstics aquests cigronets!
ResponEliminaPetonets
Sandra
una recepta bonissima
ResponEliminaMe gustan los garbanzos con todo y la samfaina también ,el conjunto de las dos cosas delicioso, en casa también hemos mezclado alguna vez que otra los dos alimentos.Besos.
ResponEliminauna fantastica combinacion Teresa.
ResponEliminabon cap de setmana
peto
No pot fallar!
ResponEliminaMarta
Em sembla que a casa teva teníen molta gana per aixó no vas poder fer foto a l'ou dur, vas arribar molt tard a casa i ja veus que passa.
ResponEliminaUn bon àpat.
Petons.
un plato de lo más completo..
ResponEliminaTeresa cielo nunca he hecho los garbanzos de esta forma, pero me han encantado, y no tardare en hacerlos, a ti te ha quedado un plato maravilloso. Mil besicos amiga
ResponEliminaQue bona idea, facil de preparar i segur que boníssima. Petons.
ResponEliminaTeresa,
ResponEliminaUn primer plat amb proteïnes vegetals molt complert i que sempre em ve molt de gust.
Una abraçada.