Amb aquesta coca fina de crema de mató i raïm, us desitgem molt bona entrada d'any!!! i que el 2013 sigui menys dolent del que pensem... brindem amb tots vosaltres!!!
COCA FINA DE RAÏM
Ingredients
Una làmina de pasta de full
Crema pastissera aquí (jo ho he fet amb aquesta crema de mató queveureu mñes a baix, és molt bona)
Raïm blanc
Melmelada de fruites del bosc (per a fer els números, no tenia a mà res més...)
Un ou batut
Elaboració
Tallem un rectangle gran de pasta de full, amb la que sobra fem tires d'un dit d'ample, 1 cm i mig més o menys, per a posar a tot el voltant, pintem les vores del rectangle i hi anem enganxant aquestes tires, les pintem amb ou batut. Punxem l'interior amb una forquilla per a que no pugi, en cas que pugi, un cop cuit podem presionar una mica per tal de tenir espai per a posar la crema i que no sobresurti pels costats.
Coem a 200º durant 20 minuts, amb el forn preescalfat.
Traiem del forn i deixem refredar.
Cobrim la base amb la crema. Si teniu fruites com groselles, gerds... feu el número (en aquest cas), o res, jo l'he fet com he pogut amb melmelada de fruites del bosc que he fet aquests dies.
Rentem el raïm, l'eixuguem bé i repartim per sobre la crema.
ResponEliminaTeresa; Començes amb un 2013 molt fi i molt dolç...
Que vagi de gust i feliç 2013 Teresa¡¡
Molt bon any per a tots vosaltres!!! Ho començareu ben dolç, com diu el Josepb!
ResponEliminaUna forta abraçada!
Fantastica Teresa i Bon Any!
ResponEliminaHa de ser boníssima!!!
ResponEliminaTambé un molt bon any nou per tu, guapa! Ens continuem seguint!
Bon any nou!
ResponEliminaUna coca molt original per a començar l'any. Bon Any NOu.
ResponEliminaPetons
a part de bonissima és ideal per cap d'any!! aquest any he fet les campanades amb el raïm negre!! és la primera vegada que ho faig, perquè la noia que s'encarregada de dur el raïm ni ho sabia (més feliç ella), i els grans ni ens cavien a la boca! a veure com m'anirà l'any....! va ser una genial nit de cap d'any! petons
ResponEliminaQuin postre més xulu per acomiadar l'any!!
ResponEliminaMe l'apunto per l'any vinent!
bn any!!
ptns!!
quina proposta més encertada!!
ResponEliminaFeliç 2013!!
Teresa cariño, con esta rica coca seguro que la entrada del nuevo año es dulce y maravillosa, es lo que te deseo para todo el resto, que todo lo bueno que le pidas se te cumpla. Un abrazo preciosa
ResponElimina¡Feliz 2013!
ResponEliminaUna coca muy bonita y vistosa, ideal para empezar un nuevo año.
Muacs
Feliz año wapísima, una coca de uvas buenísima ideal para estas fechas! Bssss
ResponEliminaMolt bon any de receptes i menges!!!! Una abraçada ben forta!!!!
ResponEliminaPetons
Holaaa Teresa!!
ResponEliminaTe deseo un feliz año para ti y los tuyos...y que nos vuelva a unir en muchos zaraos,eh!
Un besito,nos vemos ;))
Veig que heu començat l'any amb molt bon peu! I ben dolços!
ResponEliminaJo també he tastat aquesta crema de El Canadell, però encara m'agrada més el mató que fan. D'ençà que els he descobert, cada setmana me'n compro.
Bon 2013!