Ingredients
4 ous
250 g de farina
180 g de mantega (pomada)
200 g de sucre llustre
1/2 sobre de llevat (tipus Royal)
Un pessic de sal
Per a les peres
3 peres (blanquilla, conference...)
40 g de mantega
2 cullerades de mel
1 beina de vainilla
4 cullerades rde rom
Elaboració
1. Batem la mantega amb el sucre fins a tenir una crema blanquinosa. Afegim la farina, el llevat i la sal i barregem bé amb l'espàtula. Tapem aquesta massa amb film i deixem reposar una hora a la nevera.
3. Barregem la massa i les peres i aboquem en el motlle que haruem encamissat (mantega+farina).
4. Coem a 200º durant 15 minuts, després a 160º durant 1 hora (depenent del forn). Deixem refredar i decorem al nostre gust. (en el meu cas no va donar ni temps a fer-ho!)
12 comentaris:
Ben fàcil i bo, Teresa! Això d'afegir-hi aroma de vainilla m'ha agradat, i molt!!! Petonets
Els plumcakes són uns pastissos molt nadalencs, oi?
Mai n'he fet amb peres, m'apunto la idea per provar-ho ;)
bo de debo
que bones les peres, però si a més hi ha vainilla, que m'encantaaa!! ideal per demà esmorzar!! me'n envies un trosset per correu expres?! petons
Me encantan los bizcochos y este tiene que ser una delicia.
besazos
Mmmmm teresa, aquest es dels que a mi m'agraden. Quin coc més bo!!!!
Ptnts
Dolça
un plum cake siempre gusta y esta combinacion con peras debe de estar muy bueno Teresa solo viendo el corte ya se ve.
peto
Acostumo a fer plum cakes i pastissos amb pomes i les peres les tinc una mica deixades de costat, encara que fa poc vaig fer un.
Es veu molt bom en sembla que fins i tot m'arriba la seva olor.
Petons.
Qué bo aquest toc de vainilla!
Teresa solo ver su color se nota que tiene que estar delicioso, me ha gustado muchisimo, y con ese toque a vainilla, hasta si aroma tiene que ser rica. Un abrazo amiga
Què bo!!!! un altre a pendents!!
Petonets
Què bo amb el toc de vainilla.
Publica un comentari a l'entrada