Ahir vaig tenir un accident domèstic, bé, vaig relliscar amb tan mala baba que m'he trencat el canyell , radi i cubi... de moment m'han immobiltzat eL braç, en espera que avui valorin si m'operen... així que de moment tinc vacances forçoces a la cuina... quina ràbia em fa ! Bé, aquest "toinillo de formatge" el vaig fer dissabte per les postres d'ahir, que no vam provar fins l'hora de berenar...No se si es que teníem gana, els nervis que havíem passat de tot plehat, ens va sentar d'allò més bé, està boníssim !!! és super fàcil i ràpid de fer, només cal temps per a la coccció i repòs.
Vaig veure la recetpa al pograma de Canal Cocina programa Y de postres, del xef pastesser Tino Helguera.
Què difícil és escriure a una mà....
Em queda desitjar-vos una bona diada de Sant Jordi!
Fins aviat!!
"TOCINILLO" DE FORMATGE
Ingredients
250 g de formatge Philadelphia
200 g de sucre
125 ml de llet
600 ml de nata per muntar
1 sobre de quallada en pols
Sucre per fer el caramel
Elaboració
En una paella posem sucre abundant i a foc baix deixem que es desfaci, quan tingui un color marró daurat apaguem el foc i repartim el caramel pel fons del motlle.
En un bol posem el formatge i la llet, barregem bé, podem fer-ho amb el pimer, Afegim la resta d'ingredients i barregem amb el pimer. Aboquem en el motlle i coem al bany maria durant una hora, a 180º, forn preescalfat.
Jo ho vaig fer en dos motlles, si ho feu en un, al ser més quantitat trigarà una mica més en coure's. Penseu que quan es refredi s'acabarà de quallar,
Un cop fred reservem a la nevera. Aquests tipus de flam va millor fer-los el dia abans de menjar-los.
Ostres quin greu... recupera't i molts ànims! una abraçada
ResponEliminaEp! Aquest tocinillo, si és de formatge, encara m'agradaria més que el tradicional!! Mmmm es menja amb la vista!
ResponEliminaOstres, quin greu, espero que no sigui greu i la recuperació es faci molt ràpid. Quin mal et devia fer :(
ResponEliminaEl flam de formatge és boníssim, precisament avui n'he fet un per dinar, però amb ous i al forn.
Aquest amb quallada té una pinta deliciosa!
Pobreta, ponte buena y descansa mucho. Buena diada de sant jordi, la fiesta más guapa del año. El tocinillo tiene una pinta tremenda, lo único que me tira de espaldas es todo el huevo que gasta. Un besote.
ResponEliminaTeresa un bon "tocinillo" per a la diada de demà.
ResponEliminaFeliç Sant Jordi,
Nani
Eh, posa't bona aviat. Fes una cosa: vas anotant les idees i quan ja estiguis be les poses en pràctica.
ResponEliminaUn petó i que vagi be.
Nani
Apa Teresa, espero que et recuperis aviat i no et tinguin que operar.
ResponEliminaEl tocinillo de formatge per fer passar el susto està molt bé.
Bon dia de Sant Jordi.
Petons.
Ostras, Teresa! quin greu! tan de bó que no t'hagin d'operar!
ResponEliminaM'apunto aquest tocinillo tan bó.
Una abraçada
Jo dic amén a tot el que porti formatge!!! quina pinta! Feliç diada ;-)
ResponEliminaCaram Teresa, tan de bo no calgui que passis pel quiròfan.
ResponEliminaCuida't molt.
El "tocinillo" ha de ser boníssim. Bon Sant Jordi.
PTNTS
Dolça
Quin susto, no??! Esperem que et recuperis aviat!! Mal per mal tenieu aquest tocinillo, que es veu ideal, per fer passar una mica el disgust!!
ResponEliminaCuida't!
ResponEliminamoltes gràcies! ara em toca tenir paciència, ja abiré mirant el què feu! petons!
ResponEliminamoltes gràcies! ara em toca tenir paciència, ja abiré mirant el què feu! petons!
ResponEliminaQue et recuperis ben aviat!! la recepta l'he apuntat, segur que la faré ben aviat!
ResponEliminaOstras Teresa que mala pata,bueno ya no se puede hacer nada, ánimos y que te recuperes pronto.
ResponEliminaEste flam de queso es riquísimo
peto
Buf, quina relliscada! Que milloris ràpid i paciència...
ResponEliminaMarta
Espero que et recuperis molt aviat!!! Aquest "tocinillo" te una pinta fantàstica. Prenc nota perque a casa segur que els hi agrada molt.
ResponEliminaFins aviat!
ResponEliminaTeresa; Amb els millors desitjos per tal de que ben aviat, poguis està bé.
Una abraçada cap a Isona¡¡ :O)
hola Teresa, espero que et recuperis molt aviat,ja ens veurem per isona.
ResponEliminaCarmen
gràcies Carmen! dimarts m'operen... així que estaré uns dies a pujar, així que pugui, que en tinc ganes! petons
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaTeresa espero que ya estes mejor aunque creo que será cuestión de un poco de paciencia.
ResponEliminaEl tocinillo tiene una pinta riquísima.
Besos
anims teresa,que et vagi molt be.
ResponEliminauna abraçada desde isona
carmen