ÍNDEX DE RECEPTES

6 de maig del 2013

GELAT DE MANGO, PLÀTAN I IOGURT


Encara que sigui a una mà i amb l'ajuda de pinxes,  i amb esforç, vam fer aquest gelat per a les postres del diumenge. És molt fàcil de fer i el resultat excel·lent, boníssim! Només ens cal tenir la precaució de congelar el plàtan i el mango, la resta són cinc minuts i al congelador una estoneta fins a l'hora de servir-lo o tenir-lo a punt per a qualsevol moment.
Vaig veure'l a Canal Cocina, de la Donna Hay, que m'agrada moltíssim tot el que fa, ja sigui dolç o salat.
Aquest es queda a la llista dels preferits! un bon gelat per a refrescar-nos una tarda d'estiu calorosa...
Finalment demà em toca passar per quiròfan...
hemc 62 EL PLÁTANO, organitzat per la Cristina del bloc LeBonVivant AQUÍ


GELAT DE MANGO, PLÀTAN I IOGURT
Ingredients
2 mangos madurs
3 plàtans
2 iogurts (grecs, jo vaig posar-los de La Fageda)
Elaboració
Pelem i tallem a trossos els mangos i els plàtans, els posem en un taper i congelem.
Per a fer el gelat només cal posar la fruita congelada i els iogurts en el got de la Thermomix, velocitat 9-10 durant uns minuts, veureu que agafa la consistència cremosa, o bé a la màquina de triturar que tingueu.
Aboquem en un motlle o taper i al congelador. Es pot menjar acabat de fer, encara que li faltarà una mica de consistència però estarà super cremós!
Fins aviat!!!

17 comentaris:

  1. M'estava preguntant com estaríes, ara ja ho veig. Molt d'ànim per demà, segur que tot sortirà molt bé, fes bondat i molt de repós, ara toca manar i que els altres vagin cunplint les teves ordres.
    Un gelat molt cremós, ja es comencen a venir de gust.
    Cuida't, petons!

    ResponElimina
  2. Ya veo que no te arredra la lesión. Yo vi el mismo helado en el programa de Donna Hay, y dudaba de si estaría bueno, pero ya veo que sí, y mucho. Un besote y cuídate.

    ResponElimina
  3. teresa cielo tiene que estar de muerte, solo el color ya es divino de ver, me imagino el rico sabor que tendra, me ha encantado. Mil besicos preciosa

    ResponElimina
  4. Què bo ha de ser!!! Mala sort que finalment t'hagin d'operar!
    que tot vagi molt bé!
    Petonets

    ResponElimina
  5. aquests últims dies de bon temps ja comencem a tenir ganes de coses fresques, aquesta recepta l'haurem de provar de fer

    ResponElimina
  6. Súper refrescant! Que vagi molt bé demà. Petons. Montse

    ResponElimina
  7. Que bo i que fàcil!!! Té una pinta fantàstica!!!! Llàstima que finalment hagis de passar pel quirofan... espero que vagi tot molt bé i que estiguis de tornada aviat!

    ResponElimina
  8. jolin ...pocs ingredients! i facil! apuntat per ja! petons

    ResponElimina
  9. Primero cuidate muuuucho!!!
    segundo...delicioso este helado..
    Bss

    ResponElimina
  10. Quina bona pinta!!! Aix ja vénen els gelats, quina felicitat!!!

    ResponElimina
  11. Quina bona pinta! No he barrejat aquests gustos mai, però se que m´agraden! Petons

    ResponElimina
  12. Gelat!!! que bo, ja comença la temporada!!! m'agrada el teu.
    Petons, bonica

    ResponElimina
  13. Ummm quina pinta, ho he de provar. Et felicito pel bloc, i si et passes pel meu hi tens una sorpresa! http://totfetacasa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  14. Ja comença a apetir el gelat, i este es veu ben bó!! Ho he de provar
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  15. El gelat sembla molt cremós i gustós. Que vagi molt bé la operació i la recuperació!!!
    Marta

    ResponElimina
  16. Mala sort si tan agut d’operar, desitjo que t’hagi anat molt bé.
    Ara et toca descansar i manar, doncs ja se el pa que si dona !!
    Una abraçada

    ResponElimina
  17. una combinació boníssima, queda inaugurada oficialment la temporada de gelats!
    Espero que l'operació vagi molt bé. Ànims i una abraçada!!!!

    ResponElimina