ÍNDEX DE RECEPTES

12 de setembre del 2013

PASTÍS SUFLÉ DE LLIMONA

 
Les postres d'ahir havien de ser especials! Va ser un dia especial i emocionant, impressionant!
Aquest pastís en va agradar moltíssim! i molt fàcil de fer. Encara que veureu que porta llet condensada, no resulta gens dolç ni empalagós, tot el contrari, és suau, lleuger i  un punt àcid per la llimona, un pastís exquisit! Proveu-lo!
PASTÍS SUFLÉ DE LLIMONA
Ingredients
370 g  de llet condensada (vaig posar condensada desnatada)
4 ous (separar rovells i clares)
El suc de dues llimones
200 g de galetes (vaig posar Digestive)
100 g de mantega pomada
Una cullerada sopera d'aigua
Elaboració
Preescalfem el forn a 200º
Primer prepararem la base: triturem o piquem les galetes i les posem en un bol, afegim la mantega pomada i amb les mans amassem bé fins que s'hagi integrat tot, ens ha de quedar una massa que si l'apretes queda compacta. Folrem la base i una mica les parets del motlle (18 cm), presionem perquè ens ha de quedar ben compactada i reservem a la nevera.
Preparem el farcit barrejant la llet condensada, els rovells d'ou i el suc de llimona, ho fem amb batedor manual. A banda muntem les clares a punt de neu, amb un pessic de sal. Les incoporem a poc a poc a la barreja anterior, vigilant que no perdi volum. Aboquem la barreja al motlle i coem a 180º durant 35-40 minuts.
Un cop cuit, el traiem del forn i deixem refredar, quan és fred el desmotllem i amb compte el passem a la safata de presentació.
Reservem a la nevera, és bo ben fresquet!

* vaig veure la recepta al programa "Postres caseros", cuinera Amanda Laporte, de Canal Cocina

13 comentaris:

  1. Mmmmm té una pinta meravellosa!!! I si, un pastis delicios per celebrar un dia bonic! Petons guapa

    ResponElimina
  2. Teresa, como me ha gustado la pinta de este pastel, no tengo masremedio que hacerlo, por que me ha enamorado jejeje. ademas te ha quedado divino. Mil besicos tesoro

    ResponElimina
  3. estic alucinant! com pot ser tant facil i tenir aquesta pinta mes bona....increible! petons

    ResponElimina
  4. Una dolça manera de cel.lebrar el dia de ahir.
    M'agraden les postres de llimona.
    Petons.

    ResponElimina
  5. l'11 de setmebre vam fer història, el recordarem tota la vida!
    I un pastís com aquest és perfecte per una ocasió tan especial...

    ResponElimina
  6. Carai, quina bona pinta! Me l'apunto!

    ResponElimina
  7. Em deso la recepta perquè segur que el provaré! Bona Diada! :)

    ResponElimina
  8. Aquest pastís té molt bona pinta, esponjós i a més a més boníssim!!!
    Teresa... moltes gràcies per la visita.

    ResponElimina
  9. Un pastís amb una pinta impressionant per a un dia històric! M'encanta :)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. La millor manera de celebrar aquesta Diada tan especial ;-)

    ResponElimina
  11. I tant!! Una Diada memorable amb un pastís deliciós! Fantàstic Teresa!
    Petons

    ResponElimina
  12. No m´estranya que fos un èxit.Quina esponjositat! i quina diada!

    ResponElimina
  13. una manera muy dulce de celebrar nuestra fiesta y el corte expectacular¡¡
    Bss

    ResponElimina