ÍNDEX DE RECEPTES

9 de setembre del 2013

APERITIU DE FORMTGE DE CABRA, FIGUES I MEL

Més fàcil no pot ser! Hem d'aprofitar la curta temporada de les figues, i aquesta opció d'avui és una bona i diferent manera de menjar-les, un aperitiu boníssim i que us menjareu més ràpid del que trigareu en preparar-ho, que ja és dir...! Hi ha una gran varietat de figues, aquestes en concret són Coll de dama, carnosa, fina, dolça, aromàtica, d'un color vemell intens i molt bona!
APERITIU DE FORMATGE DE CABRA, FIGUES I MEL
Ingredients
Pa torrat
Formatge de cabra (en el meu cas Nevat)
Figues Coll de dama
Mel
Preparació
Tallem unes llesques de pa de barra d'un cm de gruix aprox. i les torrem un mica, va molt bé posar-les a la parrilla del forn i gratinar uns minuts.
Agafem el formatge i l'esmicolem una mica, ens ajudem amb una forquilla, el repartim per sobre les torradetes, tallem les figues a quarts i en posem un trosset damunt el formatge, només ens faltarà regar-ho amb una bona mel !
BON PROFIT!!

15 comentaris:


  1. Teresa; Les figues, a mí personalment m'agraden molt i la veritat que també tenen molt de joc a la cuina, aquesta n'és una de les moltes que s'hi poden fer.
    Salutacions Teresa¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  2. m'encanta la proposta, Teresa! Jo, de vegades ,també hi afegeixo pernil salat en comptes de formatge.

    ResponElimina
  3. he tastat les figues amb pernil salat, les figues amb manchego, pero amb cabra no, i ha de ser tot un plaer! apuntadissim que queda aquest aperitiu!! petons

    ResponElimina
  4. Mi querida Teresa, un aperitivo divino de verdad, a veces las cosas mas sencillas, son las mas faciles, y este aperitivo es una prueba de ello, esos higos con el queso tienen que estar de muerte. Mil besicos amiga

    ResponElimina
  5. Jo, a vegades, combino les figues amb virutes de foie...però aquesta combinació l'apunto, que m'agrada molt!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Aprofitem el temps de les figues.
    Aquestes queden apuntades.
    Petons

    ResponElimina
  7. Una preciositat d'aperitiu, i amb molt de sabor!

    ResponElimina
  8. A mi la barreja de sabors dolç i salat ja em fa venir salivera.
    Un aperitiu per qualsevol moment aprofitant les figues que després se acaben.
    Petons.

    ResponElimina
  9. No sé si vale de aperitivo o de postre suculento, pero seguro que son un visto y no visto, una mezcla de sabores muy interesante. Un besote.

    ResponElimina
  10. Mmmm un aperitivo delicioso!!! En casa me encanta prepararlo, es una delicia la combinacion de queso de cabra e higos!! Es una delicia! Y si le añades un poquito de miel... espectacular de sabor!! Una combinacion para quitarte el hipo! Petons,

    ResponElimina
  11. Una combinació deliciosa, ideal per un aperitiu boníssim.
    Val la pena aprofitar la temporada de figues, que és tan curta...

    ResponElimina
  12. Hola Teresa, acabo de encontrar tu blog y me ha encantado, es fantástico!
    Tienes recetas deliciosas!
    Me encanta éste aperitivo, también vi el brazo de gitano y es genial!
    Con tu permiso me hago seguidora, no quiero perderme nada!
    Un beso

    ResponElimina
  13. Quina proposta més senzilla, fàcil i resultona!!! La combinació ha de ser boníssima i visualment queda preciosa!

    ResponElimina
  14. Un aperitiu fàcil i boníssim! La combinació de la figa, dolça, amb el formatge de cabra, cremós i un pel àcid, és perfecta i deliciosa!

    ResponElimina
  15. UUhhmmmm... bona combinació !!
    Passa't pel meu bloc que hi trobaràs una sorpresa!
    Cuinar per als meus
    http://cuinarperalsmeus.wordpress.com/

    Una abraçada,
    Laura

    ResponElimina