ÍNDEX DE RECEPTES

6 de setembre del 2013

PRÉSSEC AMB CREMA DE IOGUR I CARAMEL

Hola!!!després del parèntesi d'estiu tornem a la rutina, que és prou bona..., feina, casa, cuina, bloc, gimnàs...
Esperem que hagueu passat unes bones vacances, i qui encara en tingui, que les aprofiti molt!
Tot i estar de vacances, la cuina de casa no ha parat, hem estat fen melmelades, préssec en almívar, conserva de tamàquet i la cuina de cada dia.
Un dels postres d'aquestes vacances va ser aquest préssec en almívar, l'ultim pot que em quedava fet l'estiu passat, amb crema de iogurt, us asseguro que està bo! Fàcil de preparar, lleuger, gens dolç tot i el préssec i ben fresquet creieu-me que us en llepareu els dits!
Encara sou a temps de preparar uns pots de préssec en almívar, us deixo l'enllaç per si us animeu, és facilísssim i d'un resultat fantàstic! Préssec en almívar
PRÉSSEC AMB CREMA DE IOGUR I CARAMEL
Ingredients
Un pot de préssec en almívar
2 iogurs (podeu posar-los desnatats, serà més lleuger)
200 g de formatge cremós (mascarpone, philadelphia...)
Una cullerada sopera de sucre
Caramel
4 cullerades de sucre
unes gotes d'aigua
Preparació
Fem la crema de iogur, començarem posant aquests en un bol i barrejant bé perquè ens quedi una tectura ben fina, a continuació agfegim el formatge i la cullerada de sucre i fem el mateix, amb batedor manual barregem fins a tenir una crema ben fina. Reservem aquesta crema a la nevera, tapada amb film,  fins al  moment de fer les postres, que serà quan muntarem el plat. Arribat aquest moment, si veiem que ha fet una mica d'aigua (suero del iogur) amb una mica de paper de cuina la xupem i remenem bé.
Fem el caramel amb el sucre i unes gotes d'aigua. 
Posarem a cada forat del préssec en almívar unes cullerades de crema, si teniu una mànega pastissera us anirà més bé, tirem per sobre una mica de caramel i decorem amb unes fulles de menta.


17 comentaris:

  1. Si té mascarpone te starbase seal of approval!!! :D :P

    ResponElimina
  2. Fàcil, bo, sa... què més podem demanar? M'encanten aquestes postres, Isabel!

    ResponElimina
  3. Doncs sí que ha d'estar ben bo! M'encanten aquests postres tan senzills, refrecants i saborosos

    ResponElimina
  4. Bentornada...aviam com el funcionariat encarem aquest any...A l´estiu cada dia en menjo de préssecs. No puc viure sense ells!!! Són tan versàtils per fer postres. Amb teva versió formatge i toc de caramel un fa front a qualsevol tormenta!

    ResponElimina
  5. Ha de ser molt bo!! I que fresc!!

    ResponElimina
  6. mmmm que bo!! m'agrada molt el pressec en almivar i no n'he fet mai, potser haure de provar abans que s'acabi la temporada!

    ResponElimina
  7. ja,ja como dice el Oscar si hay mascarpone compro¡¡ compro¡¡
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  8. Què bo!!!! unes postres ben saborosas i senzilles!!
    Petonets

    ResponElimina
  9. Querida amiga, me alegra mucho tu vuelta, y que hayas pasado unas buenas vacaciones, yo a penas he tenido tres dias, pero bueno para un respiro, bueno decirte que este postre es una maravilla, el melocoton me encanta y asi como lo has preparado mucho mas. Mil besicos cielo

    ResponElimina
  10. M'agrada com queda el préssec amb almívar i el iogurt, es una combinació refrescant.
    A veure si aviat comencen els tallers i ens veiem!
    Petons.

    ResponElimina
  11. el mascarpone em perd, i barrejat amb fruita encara més!!! m'encanta aquest postre! un 11!! petons

    ResponElimina
  12. Teresa tiene un aspecto delicioso.

    ResponElimina
  13. Refrescant i boníssim! I sense complicar-nos gaire la vida.

    ResponElimina
  14. Una recepta bonissima I sense haber de passar molta estona a la cuina.
    Petons

    ResponElimina
  15. Benvinguda de nou!
    M'encanta la combinació del préssec amb el iogurt. I si és amb préssec en almívar fet a casa, segur que molt més bo!

    ResponElimina
  16. Menuda pinta más rica que tiene, me encanta y además muy bien presentado.

    besos

    ResponElimina
  17. Quina bona pinta! És com tenir una miqueta d'estiu per postres!
    Marta

    ResponElimina