ÍNDEX DE RECEPTES

26 de febrer del 2014

RAVIOLIS D'ESPINACS, FORMATGE I PINYONS

 Aquests raviolis són un experiment amb la pasta wanton que ha donat un resultat més que bo! tan és així que tinc pensat ben aviat repetir amb un altre farcit. Em van sobrar lamines d'aquesta massa, ja preparada i que podeu trobar en supers asiàtics, ara en trobem gairebé un a cada cantonada. Trobareu un paquet de color verd i un altre vermell, congelats, el verd es per a bullir o com jo l'antre dia pel forn, el vermell són per a fregir. Van quedar uns raviolis molt bé, el dubte que tenia de si s'obririen al bullir-los queda totalment eliminat! ni un!!!, em fa molta ràbia quan comencen a obrir-se i el farcit queda tot a l'aigua...Queden super segellats! i què dir-vos de bons, boníssims! proveu aquesta pasta, a mi m'ha sorprès molt, en positiu!
Demà és dijous gras!!:  truita, llardons, botifarra, coca...! del tot recomanat per les dietes... us deixo l'enllaç de la coca de llardons, si proveu de fer-la a casa, ja no en comprareu més!
Coca de llardons i Coca de llardons amb cabell d'àngel
RAVIOLIS D'ESPINACS, FORMATGE I PINYONS
1 k d'espinacs (en el meu cas eren frescos, podeu fer-ho amb congelats)
2 grans d'all
100 g de formatge de cabra (la quantitat és al gust)
Pasta wanton (va en paquets , d'uns 7x7 cm)
Un grapadet de pinyons
Elaboració
En una paella posem una mica d'oli, aixafem els alls  sense pelar-los i el sofregim una mica, aboquem els espinacs, tallats i nets, primer a foc fort, després l'abaixem una mica, veureu que aniran perden  volum, hem de procurar que no facin massa aigua per això el foc ha de ser viu. Hi afegim els pinyons deixem que acabin de veure's la  mica d'aigua que han fet i apartem del foc. Esmicolem el formatge de cabra, donem unes voltes i deixem refredar.
Damunt el marbre col·loquem les làmines de pasta wanton, són uns quadrats d'uns 7x7 cm, amb una cullera anem repartim la barreja d'espinacs, amb el dit mullat pintem tot el voltant de la pasta i tanquem al nostre gust, donem la forma que ens agradi.
Posem aigua i sal en un olla i quan arrenqui el bull anem coent els raviolis, en posem poca quantitat, en un minut en tenen prou per coure's. Els escorrem i col·loquem en una safata, els reguem amb una mica d'oli perquè no s'enganxin.
Els podem servir amb una salsa suau de crema de llet i poc més, o també estan molt bons amb salsa de soja.

16 comentaris:

sandra/ josemaria ha dit...

fabulosos i gustosos

VISCalacuina ha dit...

No he provat mai aquesta pasta, me n'has fet venir ganes,

Marta C. ha dit...

Sembla molt bona idea fer servir la pasta wanton com a substitut se la pasta tradicional... Tenen molt bona pinta!

Mercè ha dit...

Hauré de probar de fer-los amb aquesta pasta!, tenen una pinta boníssima!, una abraçad!

Miquel ha dit...

ostras donde compro yo el wantom solo hay de una clase y es de color transparente el envase.Desde que la descubri los raviolis ya siempre con esta pasta,quedan divinos.
Buenisimo tu relleno.
asi que mañana toca engordar jaja
peto

Gemma ha dit...

M'encanta la pasta wonton, super fina i lleugera... i amb aquest farcit de verdures i formatge, m'has encertat el gust al 100% :)

MaryLou ha dit...

Molt bons!!!!!

Eva ha dit...

M'acabes de crear la necessitat de comprar i provar la pasta wonton... hauré de mirar on en trobo per aquí Lleida, però com dius, hi ha tants xinos que no serà difícil! aquest farcit tipus panadó m'encanta!! un petó!

Tapa't de tapes ha dit...

Saps? Encara no he menjant mai pasta wanton. Els qui l'heu cuinat me'n feu venir ganes de veritat! Hauré de buscar-ne pel meu poble... molt bon farcit, Teresa!!

SUSANNA ha dit...

Hola Teresa guapa tu

He menjat pasta wonton a Indonesia, feta al vapor, però per aquí no se pas on trobarne

mil petonets Susanna

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

He vist els ravioli fets amb pasta wantom, tinc ganes de tastar-los.
El farcit que has fet m'agrada molt.
Bon dijous gras!
Petons.

Núria ha dit...

He provat els raviolis d'espinacs, però no amb aquesta pasta que la vaig descubrir fa poc...
Espectaculars! I bon dijous gras!
Petons

Alfons ha dit...

magnifica aquesta idea de la pasta ... me la apunto!!!

trifasic de baileys ha dit...

m'encanta la pasta wanton i aquest farcit encara mes!! fantastics raviolis casolans! apuntats

Cristina ha dit...

De luxe! tot el que porti pinyons és de luxe!

ISABEL ha dit...

Molt bons aquest raviolis!!!!!
Fins el 20, ja tinc ganes.
Petonets

Seguidors