Aquest any hem fet molts bombons!!! Tindrem uns Nadals ben enxocolatats!!! La recepta és ben fàcil, una bona xocolata, una mica d'imaginació i uns motlles bonics!!!
Fonen la xocolata al bany maria, procureu que el bol on tenim la xocolata trossejada no toqui el fons del pot on tenim l'aigua, és molt important per a que la xocolata no es cremi. Quan ja la tenim desfeta, amb una espàtula l'hem de temperar, refredar, a 31º-32º la negra, 29º-30º la de llet i 27º-28º la blanca. Si no tenim termòmetre, ens en posem una mica sobre la mà o llavi i notar-la una mica menys calenta que la temperatura corporal. Omplim els motlles, uns els he fet farcits de melmelda de mango casolana, uns altres amb festucs picats, uns altres amb sal rosa... aquí, gustos i imaginació al poder!!!
QUE PASSEU UNES BONES FESTES AMB FAMÍLIA I AMICS !!
I QUE SIGUEU MOLT, MOLT FELIÇOS !!
5 comentaris:
Jejeje..això d'atemperar amb la mà i llavi...no se lleva! (Hoffmann) VEig que fer dieta t'ha portat un premi xocolater...Bones Festes!
Quin assortiment més hermós, bon Nadal!
Que bonics t'han quedat aquests bombons.
Bones Festes i millor 2015
Petons
Els motlles dels bombons rodons m'encanten!!! Segur que han tingut molt èxit, t'han quedat espectaculars.
Que tinguis un 2015 ple de felicitat!
Han de ser exquissits! Aprofito per desitjar-te molt bon any 2015ple de coses bones, molts petons!
Publica un comentari a l'entrada