Després de la cursa, bé caminada per a mi, de "El Corte Inglès", d'ahir, 11 km, en 1 h i 3/4, que no està malament..., ens mereixíem unes bones postres! Amb aquest pastís de formatge o New York Cheescake, vam acabar un bon dinar, i vam recuperar les forces...
A casa amb un pastís de formatge tens l'èxit més que assegurat! ens agraden moltíssim, i aquest no va fallar!
De receptes n'hi ha tantes que és fa difícil triar..., finalment com tenia formatge Philadelphia vaig entrar a la pàgina d'ells i els he tunejar la recepta... amb bon resultat!
Us el recomano!
PASTÍS DE FORMATGE o New York Cheescake
Ingredients
Base
400 g de galetes Cokies amb perles de xocolata
70 g de mantega a temperatura ambient
Farcit
400 g de formatge Philadelphia
4 ous (mitjans)
150 ml de nata per a muntar
1 iogurt grec
180 g de sucre
3 c/s de Maizena
1 veïna de vainilla
Motlle de 20 cm (si és més gran quedarà més baix)
Fem la base
Preescalfem el forn a 200º
Triturem les galetes, hi afegim la mantega a temperatura ambient i barregem fins ha tenir una consistència granulosa i humida.
Aboquem la barreja en el motlle i repartim bé per la base i també pel lateral, l'alçada que vulguem. Reservem a la nevera.
En un bol posem el formatge i batem amb batedor elèctric, a mà costa una mica més. Incorporem la nata, el iogurt, el sucre, la maizena i les llavors de vainilla (obrim la veïna longitudinalment i amb la part que no talla del ganivet rasquem les llavors), i batem bé per a integrar tots aquest ingredients. Hi anem afegint els ous, un a un, fins que no està integrat un no afegim l'altre.
Aboquem aquesta barreja en el motlle que hem preparat.
Courem el pastís al bany maria, heu de cobrir per fora, folrar, el motlle amb paper d'alumini per a que no entri gens d'aigua a través del motlle, durant 1h a 160º-180º , dependrà del forn. Si teniu la possibilitat de forn dalt i baix alhora millor.
Passada l'hora punxeu-lo per a comprovar si està cuit, punxeu-lo amb una agulla o brotxeta, ha de sortir seca.
Apaguem el foc i deixem refredar.
Per a desemmotllar-lo passeu un ganivet fi per a tot el voltant, encara que el motlle sigui d'aquests que s'obren, la base us anirà millor no traure-la ara, poseu-lo a la nevera i una estona abans de servir-lo o decorar-lo l'acabarem de desemmotllar, traieu la base passant, primer, un ganivet fi i llarg per la base, podreu traure'l sense problemes.
Cobrir la part de sobre amb melmelada de gerds. Recepta AQUÍ
13 comentaris:
Uau! Quina bona pinta!! Me'n fas un, Teresa? ;-))
que boooooooooooo
Clar que si!! Després de l'esforç una bona recompensa!!!jajajaja i que millor que amb un deliciós pastís de formatge!!! T'ha quedat de luxe!
Clara
Contundent per recuperar forces.
Per recuperar-se ideal.
Te una pinta excepcional¡¡¡¡¡¡¡¡
Felicitats per la cursa i per el pastís.
Una abraçada
és un dels meus postres preferits, però sempre acabo fent el clàssic i més senzill! aquest el tinc a pendents desde fa anys! a veure si el provo que segur que no me'n penedeixo! petons
Després d'una bona estona d'exercici unes postres com.aquestes són una bona recompensa Teresa!
Ptnts
Dolça
Molt ben merescut aquest pastís, desprès de consumir tantes caloríes a la cursa.
Petons.
que tendran las tartas de queso que tanto nos gustan..deliciosa esta version
Bss
Que mejor premio después de la cursa que este típico pastel tan bueno.Me gusta la decoración que has usado con el cacao.
peto
El millor premi després d'una bona caminada. Sóc faaaaaan dels cheesecakes!
Queda molt llaminer. I m'encanta com has guarnit el plat! Felicitats per la perticipació a la cursa!
Marta
Espectacular aquest pastís de formatge i queda genial.
T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com
Publica un comentari a l'entrada