ÍNDEX DE RECEPTES

11 de juliol del 2016

ROLLS SICILIANS

Només veure com la feia el cuiner argentí Gonzalo d'Ambrosio, em vaig posar a la cuina, què bo havia d'estar...!, tenia els ingredients i dit i fet, això sopàvem! 
Una recepta ben fàcil i resultona! Molt bons aquests "rolls" !!
ROLLS SICILIANS
Ingredients
1 làmina de pasta de full
Tomàquet triturat fregit
Fulles d'alfàbrega
50 g d'olives negres picades/tallades
200 g de formatge parmesà
50 g de pinyons
Elaboració
Preescalfem el forn a 180º
Col·loquem la pasta de full en una superfície plana (el marbre de la cuina, taula, damunt del mateix paper en què ve embolicada, si és que la compreu... en el meu cas si...)
Repartim per tota la superfície el tomàquet triturat fregit, seguim amb les fulles d'alfàbrega (no cal picar-les), les olives picades, els pinyons i el parmesà ratllat.
Enrotllem la pasta de full amb compte, tallem rodanxes (d'uns 2 dits d'ample) i les anem col·locant en un motlle (rodó, quadrat, el que tinguem).
Enfornem a 180º , durant 30-40 minuts.
Servim

13 comentaris:

  1. Quina pinta mes bona ñam ñam

    ResponElimina
  2. Són genials aquests plats tan fàcils de preparar però amb una presentació tan original! No li posaré les olives negres que no m'agraden però només amb la combinació de tomàquet, alfàbrega i formatge estaran per llepar-se'n els dits! Petonets!

    ResponElimina
  3. Ja és molta casualitat que tinguis tots els ingredients a l'abast. Aquesta recepta estava destinada a tu...

    ResponElimina
  4. I tant que son bons aquests rolls, l'alfàbrega els hi dona molt bon gustet.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Mmmmmm....que bons! Aquests els preparo però ja!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  6. Si que tenen d’estar molt bons i a més fàcils de preparar.
    Petons

    ResponElimina
  7. Tú lo has dicho, fácil y resultón!!. Me encanta Gonzalo y esta maravilla tiene que estar de rechupete.

    Besines y feliz verano guapa.

    ResponElimina
  8. La presentció és genial i els ingredients dels qu sempre tenim a mà! M'encanten aquestes receptes tan differents però que donen poca feina!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  9. Y tanto que es fácil y resultando¡¡la cocina del Gonzalo me gusta y también he tenido la suerte de cocinar 2 veces con el de profe.
    Petons

    ResponElimina
  10. M'encanta aquest cuiner! i si, la recepta és fàcil i resultona com totes les d'ell, a més de boníssima!! te la copiaré segur, un petonàs!

    ResponElimina
  11. Ehhh...jo também la vaig veure i também la vaig fer el matei dia!! M'agrada aquest cuines es molt divertit.
    Petons

    ResponElimina
  12. Quina bona pinta!
    Cap complicació i un plat diferent i divertit, sí.
    En prenc nota.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Té una pinta genial, me l'apunto, a mi també m'encanta en Gonzalo!!

    ResponElimina