30 de març de 2010

FLAM DE XOCOLATA


La recepta és la mateixa que la del flam tradicional.

Però en aquest cas, l'he adaptat a un flam de xocolata! He substituit 100 g de la quantitat de sucre per 100 g xocolata 70%, i només he posat 25 g de sucre, per tant, queda un flam gens dolç, però molt bo, amb un molt bon gust de xocolata !
Proveu-lo, segur que us agradarà!

FLAM DE XOCOLATA

Ingredients:

- ½ l de llet
- 100 g de xocolata 70%
- 25 g de sucre
- 4 ous
- Pell de taronja
- Branca de canyella
- sucre i gotes d’aigua pel caramel

En una paella o cassó posem sucre amb unes gotes d’aigua i deixem que es faci el caramel. Quan ja tenim el caramel, cobrim el fons dels motlles i reservem.
En un cassó fem bullir la llet i el sucre amb la pell de taronja i la branca de canyella. Traiem del foc i deixem que refredi una mica.
En un bol batem els ous, hi afegim la llet i remenem bé perquè s’integri tot.
Ho colem abans d’omplir els motlles.
Coem al forn, al bany maria, fins que hagi quallat.

Deixem refredar a la nevera.

Es desemmotlla fàcilment, però si veieu que us costa, passeu per tot el voltant amb la punta d'un ganivet fi.

Seguidors